LG L70 telefoonhoesjes

LG L70 accessoires

Bescherm jouw LG L70 met een heel bijzonder hoesje

De LG L70 is een goedkoop toestel, dat van vele gemakken is voorzien zoals een 4,5 inch IPS LCD-scherm met resolutie van 400x800 pixels. De LG L70 heeft verder een 5-megapixelcamera achterop en een VGA-camera voorop. Dit toestel kun je het best beschermen met een leuk LG L70 hoesje van B2C Telecom, dat in allerlei vormen, soorten en maten te bestellen is. Je kunt kiezen uit vele verschillende LG L70 cases, zoals design hoesjes, stand cases, boekhoesjes en tpu cases. Ook kun je zelf een uniek LG L70 ontwerpen.  

Onze hoesjes zijn zeer goedkoop en beschermen jouw toestel op een fantastische manier. Dat is erg handig, want de LG L70 is een heel leuk toestel. Zo is er 4 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-kaarten. Onze LG hoesjes beschikken over voldoende uitsparingen om optimaal te kunnen genieten van alle opties. Jouw LG L70  hoeft bij gebruik nooit en te nimmer uit het hoesje te worden gehaald. Een stand case is een fraaie variant op een boekhoesje, dat alle zijden van de LG L70 beschermt. Een LG L70 TPU case past altijd in je broekzak en is super flexibel.

Een design hoesje maakt jouw LG L70 nog exclusiever

We hebben hippe en trendy lg design hoesjes. Deze moderne hoesjes zijn speciaal ontworpen door B2C Telecom en nergens anders te koop. De design hoesjes zijn duurzaam en exclusief. Je kunt ook zelf foto’s en teksten op een boekhoesje, TPU hoesje of stand case zetten. Hiervoor hebben we de Phone Case Designer ontwikkeld, een uniek programma! Loop geen onnodig risico, door onbeschermd rond te lopen met de LG L70. Koop snel een leuk LG L70 hoesje en eventueel een screenprotector. Een LG L70 screenprotector is makkelijk te bevestigen op de smartphone. Screenprotectors van folie en van glas bieden extra bescherming voor het touchscreen.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken