LG K4 (K120E) telefoonhoesjes

LG K4 (K120E) accessoires

Hoesje van B2C Telecom pimpt LG K4 (K120E) op

De LG K4 K120E is een budgetvriendelijk toestel, gericht op de jongere doelgroep. Het apparaat draait op Android 5.1 Lollipop en heeft aan de voorkant en achterkant een camera (respectievelijk 2-megapixel en 5 mega-pixel), dus tieners met een voorliefde voor foto’s maken kunnen tevreden zijn met de Android 5.1 Lollipop. De look van het toestel is redelijk modern, maar pimp je nog eens extra op met een mooi hoesje van B2C Telecom.

Foto's en video's maak je met de 5-megapixel camera, voor het schieten van de geliefde selfies en videogesprekken gebruik je de 2-megapixel camera. Maar je wilt natuurlijk ook dat de LG K4 (K120E) er aantrekkelijk uit ziet. Dit kun je doen door het toestel aan te kleden met een hip design hoesje. In ons assortiment kun je gaan voor een hoesje van bijvoorbeeld je favoriete voetbalclub, maar als je meer een dierenliefhebber bent zal je keuze eerder vallen op een telefoonhoesje van een labrador of een panda.

Hoesje exclusief ontworpen voor LG K4 (K120E)

Deze hoesjes worden exclusief door onszelf ontworpen en bedrukt, dus je hoeft niet bang te zijn dat binnen de kortste keren iedereen er mee rond zal lopen. Deze hoesjes hebben handige opbergvakjes, waarin je allerlei pasjes en papiergeld in op kunt bergen. Onze smartphonehoesjes zijn dus niet alleen heel erg trendy, maar ook nog eens erg praktisch. Daar komt bij dat onze hoesjes voor de LG K4 (K120E) erg goedkoop zijn.

Wist je trouwens dat je bij B2C Telecom je eigen hoesje kunt ontwerpen? Indien je hier voor kiest, kun je pas echt iets unieks in handen krijgen. Op onze website kun je een hoesje voor de LG K4 (K120E) maken met daarop je eigen foto’s van bijvoorbeeld je leukste vakantie, een uitje met vrienden of vriendinnen, je voetbal- of korfbalteam of schoolklas. We hebben op onze website een video-handleiding geplaatst, die precies uitlegt hoe je je eigen hoesje kunt ontwerpen. Kijk snel, want het is absoluut niet moeilijk en het geeft je LG K4 (K120E) een unieke look!

LG K4 (K120E) loopt geen schade op met screenprotector

Onze smartphone hoesjes geven jouw LG K4 (K120E) niet alleen een trendy uiterlijk, ze beschermen de telefoon ook maximaal tegen valschade. Het kan immers gebeuren dat de smartphone tijdens het uitgaan een keer op de discovloer stuit tijdens het swingen. Dan zou het zonde zijn als de telefoon plots haperingen vertoont tijdens het gebruiken van je leukste apps. Door een hoesje uit te kiezen op onze site voorkom je dit.

O ja, het scherm van de LG K4 (K120E) is natuurlijk extra kwetsbaar voor beschadigingen. Er hoeft maar een keer een fietssleutel in je broekzak langs te schuren, of je hebt een dikke kras te pakken. Daarom doe je er verstandig aan om een screenprotector aan te brengen op je telefoon. Het is een van de belangrijkste smartphone accessoires die we aanbieden op onze website. Samen met een hoesje zorgt deze screenprotector ervoor dat je LG K4 (K120E) hip en trendy blijft.