LG K4 2017 telefoonhoesjes

LG K4 2017 accessoires

B2C Telecom heeft leukste hoesjes voor LG K4 (2017)

Voor mensen die niet zo nodig het beste van het beste in handen willen hebben is de LG K4 (2017) een prima keuze. Deze instapper is voor een leuk prijsje te krijgen en doet precies datgene wat voor veel doelgroepen het allerbelangrijkste is: altijd en overal bereikbaar zijn, telefonisch en via sms en WhatsApp. Ook voor deze gsm bieden onze hoesjes de allerbeste bescherming onder alle omstandigheden.  

De LG K4 (2017) heeft toch nog een opslaggeheugen van 8 GB. Dit biedt voldoende ruimte om uw mooiste muziek, video's en gemaakte foto’s in op te slaan. Het toestel heeft een vrij standaard ontwerp, maar hier kunt u verandering in aanbrengen door een hoesje uit te kiezen op onze website. Met een leuk gsm-hoesje van B2C Telecom kan de LG K4 (2017) plots een zeer opvallende verschijning worden. In dat geval lijkt het er niet meer op dat u met een instapmodel rondloopt, maar met een middenklasser of misschien zelfs nog meer.

LG K4 (2017) wordt duurzaam met TPU case

Dit is dus een belangrijke eigenschap van onze gsm-hoesjes. Ze kunnen uw toestel een moderne en hippe uitstraling geven. Op de tweede plaats bieden ze bescherming. Want of het nu een budgettoestel of een toptoestel is, u wilt voor langere tijd plezier hebben van het apparaat. Ook de LG K4 (2017) is dus gebaat bij een smartphone hoesje. Het kan bijvoorbeeld dat u vanwege de prijs onbewust minder voorzichtig omspringt met de LG K4 (2017) en dus de kans groter is dat het toestel op de grond valt. Op dat moment is een goedkoop gsm-hoesje toch wel zeer handig.    

De kleine investering van een smartphone hoesje verdient u dus dubbel en dwars terug. Onze TPU hoesjes bijvoorbeeld zijn al voor nog geen acht euro te bestellen op onze website. U merkt nauwelijks op dat deze smartphone hoes om het apparaat zit. De LG K4 (2017) past met TPU hoes net zo makkelijk in de broekzak als zonder. Door de opstaande randen is het scherm bij een val van de toestel ook niet meteen stuk. Toch bouwen klanten vaak een extra zekerheid in door een screenprotector te nemen bij dit LG hoesje.

Hoesjes beschermen LG K4 (2017)  

Het 5 inch-beeldscherm is namelijk het meest kwetsbare onderdeel van het toestel. De foto’s die u met de 5-megapixelcamera's (voor- en achterzijde) van de LG K4 (2017) schiet kunnen met een smartphone case en een hoesje blijvend scherp worden getoond.  Op zoek naar een goedkoop LG K4 hoesje en wilt u dit combineren met andere mooie smartphone accessoires? Dan hoeft u niet meer te zoeken op andere websites. Het fraaie aanbod van B2C Telecom spreekt boekdelen.