LG K10 (K420N) telefoonhoesjes

LG K10 (K420N) accessoires

Hoesje van B2C Telecom houdt LG K10 (K420N) in leven

Vanaf de buitenkant bezien zou je niet zeggen dat de LG K10 (K420N) voor een bedrag van ruim 130 euro te verkrijgen is. De ‘glossy pebble’ stijl doet namelijk vermoeden dat we te maken hebben met een toestel uit een hogere prijsklasse. De LG K10 (K420N) is een stijlvolle smartphone, die je de beste bescherming biedt door het een hoesje te geven van B2C-Telecom.

Met de K10 (K420N) richt LG zich duidelijk op een jong publiek. Het maken van selfies is dus een feest. Op de voorkant van de telefoon is een 8 megapixel camera geïnstalleerd, waarmee je meerdere selfies tegelijk schiet van onberispelijke kwaliteit. Op de achterkant is de telefoon ook nog voorzien van een indrukwekkende 13 megapixelcamera. Het grote 5,3 inch scherm dat daarmee gepaard gaat is natuurlijk wel gebaat bij de bescherming van een leuk telefoonhoesje.

Design hoesjes maken LG K10 (K420N) flitsend

Wij bieden op deze website goedkope hoesjes aan, tegen een snelle levertijd. De grote collectie design hoesjes ziet er schitterend uit. De smartphones hoesjes zijn vervaardigd van materiaal van hoge kwaliteit, voorzien van verschillende handige opbergvakjes en hebben stuk voor stuk unieke prints. Deze prints worden exclusief door B2C Telecom ontworpen en zijn door de hoge kwaliteit UV-inkt zeer duurzaam.

Op deze manier wordt de van zichzelf al glossy telefoon nog flitsender. Wil je op je vrienden en vriendinnen nog meer indruk maken, kijk dan naar de mogelijkheid om zelf je hoesje te maken voor de LG K10 (K420N). Met het grootste gemak plaats je een tiental privéfoto’s op je smartphone hoesje. De videohandleiding op onze website laat precies zien hoe je een hoesje ontwerpt, waarmee gegarandeerd niemand op deze aardbol rondloopt.

Screenprotector laat LG K10 (K420N) in waarde

We bieden ook telefoonhoesjes voor de LG K10 (K420N) aan met een zogenaamde stand case functie. Hiermee zet je het toestel makkelijk een tijdje horizontaal neer, op het moment dat je je handen even vrij moet houden als je bijvoorbeeld fanatiek aan het gamen bent op je computer. De houders van de stand cases, van het merk Roar Korea, zijn gemaakt van TPU en zeer schokbestendig.

Natuurlijk wil je voor langere tijd flitsend door het leven gaan met de LG K10 (K420N). Belangrijk is dan dat het kostbare scherm geen krassen en scheuren oploopt. Als je druk aan het kletsen en tegelijk aan het appen bent met vrienden en vriendinnen kan het zomaar gebeuren dat de LG K10 (K420N) een val maakt. Indien de telefoon op dat moment voorzien is van een screenprotector, hoef je je geen zorgen te maken. Deze screenprotector is natuurlijk te bestellen op deze website, samen met het hoesje.