LG G5 SE telefoonhoesjes

LG G5 SE accessoires

Leuk hoesje van B2C Telecom voor LG G5 SE

De LG G5 SE is een iets goedkopere versie van de LG G5.  De LG G5 SE heeft een minder krachtige processor en het werkgeheugen is naar beneden bijgesteld van 4 GB naar 3 GB RAM. Het is belangrijk om met het hoesje geen stap terug te doen. Kies bijvoorbeeld voor een design hoesje van B2c Telecom en ben er zeker van dat u met de LG G5 SE de blik op de toekomst hebt gericht.

De toekomst van de LG G5 SE ziet er rooskleurig uit als u een keuze maakt uit ons zeer uitgebreide assortiment GSM-hoesjes. Over rozen gesproken: u kunt de bloemen die u onlangs van uw geliefde hebt gekregen op het hoesje kwijt. Simpelweg door een foto te schieten en zelf het hoesje te ontwerpen voor de LG G5 SE. Wellicht nog mooier is het om een foto van u en uw geliefde op het hoesje te zetten. Bijvoorbeeld van het huwelijksfeest of een zonovergoten vakantie. De mogelijkheden zijn oneindig, het resultaat is verbluffend en uniek.

Hoesjes vormen brandkast voor LG G5 SE

Houdt u meer van tulpen, dan komt u aan uw trekken op het moment dat u het oog laat vallen op ons ruime en gevarieerde aanbod design hoesjes. Dat geldt tevens voor aanbidders van wereldsteden of autoliefhebbers. Deze hoesjes zien er niet alleen zeer aantrekkelijk uit, ze fungeren tevens als een soort brandkast voor de LG G5 SE. Het toestel kan door de perfecte pasvorm van het hoesje geen kant op en is op die manier beschermd tegen allerlei vormen van schade. Het modulaire design en de aluminium buitenkant van de LG G5 SE, die identiek zijn aan de LG G5, komen dankzij het beschermde hoesje geen moment in gevaar. 

Processor LG G5 SE in tact met hoesje

Want hoewel de LG G5 SE dankzij de aluminium behuizing prettig in de hand ligt, kan nonchalant omspringen met het toestel tot gevaren leiden. Het kan iedereen overkomen dat de smartphone op zulke momenten een klap te verduren krijgt. Een GSM-hoesje zorgt er dan voor dat de 1,8 GHz Qualcomm Snapdragon 652 octa-core processor krachtig blijft draaien.

Tot slot mag de waarde van scherm niet onvermeld blijven. De LG G5 SE heeft een 5,3 inch IPS-LCD scherm met Quad HD-resolutie van 1440 bij 2560 pixels en dit wilt u natuurlijk in goede staat houden. Dit kan worden bereikt met een screenprotector. Net als het hoesje is deze extra smartphone accessoire onontbeerlijk voor de  LG G5 SE.