LG G5 (H850) telefoonhoesjes

LG G5 (H850) accessoires

B2C Telecom-hoesje beschermt LG G5 (H850)

De LG G5 (H850) heeft een modulair ontwerp. Dat is de opvallendste eigenschap van deze smartphone, die in vergelijking met voorganger G4 over nog betere camera-eigenschappen beschikt. De batterij is wel wat minder, maar dit wordt gecompenseerd met het modulaire slot. Hierin kunt u verschillende accessoires kwijt, die speciaal voor dit toestel zijn ontwikkeld. B2C Telecom heeft leuke hoesjes in de aanbieding, die tevens speciaal voor de LG G5 (H850) zijn gemaakt.

Onze design hoesjes zijn bovendien bedrukt met unieke prints, vervaardigd in ons filiaal in Geldrop. Hiermee geeft u de LG G5 (H850) een onderscheidend karakter. De prints zijn behalve origineel ook in grote variëteit beschikbaar. Er zit altijd wel iets tussen dat u zal bevallen. Over smaak valt niet te twisten, daarom is het wel zo handig dat ons aanbod van hoesjes zeer groot is.

Het maakt nogal wat uit of u de GSM voor zakelijke doeleinden gaat gebruiken of dat de LG G5 (H850) is bedoeld voor enkel privégebruik. Indien u veel zakelijke contacten in uw smartphone hebt staan, kunt u kiezen voor het uniek ontworpen Wood boekhoesje met speciale opbergvakjes. Om op te vallen in uw vriendenkring valt uw oog wellicht eerder op andere GSM-hoesjes, met bijvoorbeeld prints van dravende paarden of grazende koeien.

Zelf hoesje ontwerpen voor LG G5 (H850)

Het moet gek zijn wil u niet een hoesje aantreffen dat perfect bij u past. Indien u toch nog twijfelt, hebben we een prettige mededeling voor u. Uw eigen telefoonhoesje ontwerpen kan ook! Inderdaad, die service treft u alleen aan bij B2C Telecom. We hebben een unieke Photo Case Designer ontwikkeld, waarmee u in een handomdraai persoonlijke foto’s en teksten op uw smartphone hoesje kunt zetten. Op die manier creëert u een hoesje voor de LG G5 (H850) dat met recht uniek genoemd mag worden!

Natuurlijk is het niet alleen uiterlijk vertoon wat bij ons de klok slaat. Onze smartphonehoesjes zijn ook ijzersterk. Dat moet ook wel. De persoon die een smartphone nog nooit uit zijn handen heeft laten vallen moet nog geboren worden. Indien dit gebeurt, wilt u niet meteen met extra kosten worden geconfronteerd. Onze GSM-hoesjes zijn gemaakt van het best denkbare materiaal, waardoor u onbezorgd door het leven kunt gaan met de LG G5 (H850).

Scherm LG G5 (H850) blijft helder met screenprotector

U doet de smartphone een groot plezier als u een extra slot op de deur gooit, in de vorm van een screenprotector. Met deze screenprotector houdt u het scherm van de LG G5 (H850) in prachtig heldere staat. De screenprotectors zijn zeer goedkoop beschikbaar op onze website, net als de hoesjes.