LG G5 (H850) telefoonhoesjes

LG G5 (H850) accessoires

B2C Telecom-hoesje beschermt LG G5 (H850)

De LG G5 (H850) heeft een modulair ontwerp. Dat is de opvallendste eigenschap van deze smartphone, die in vergelijking met voorganger G4 over nog betere camera-eigenschappen beschikt. De batterij is wel wat minder, maar dit wordt gecompenseerd met het modulaire slot. Hierin kun je verschillende accessoires kwijt, die speciaal voor dit toestel zijn ontwikkeld. B2C Telecom heeft leuke hoesjes in de aanbieding, die tevens speciaal voor de LG G5 (H850) zijn gemaakt.

Onze design hoesjes zijn bovendien bedrukt met unieke prints, vervaardigd in ons filiaal in Geldrop. Hiermee geef je de LG G5 (H850) een onderscheidend karakter. De prints zijn behalve origineel ook in grote variëteit beschikbaar. Er zit altijd wel iets tussen dat je zal bevallen. Over smaak valt niet te twisten, daarom is het wel zo handig dat ons aanbod van hoesjes zeer groot is.

Het maakt nogal wat uit of je de telefoon voor zakelijke doeleinden gaat gebruiken of dat de LG G5 (H850) is bedoeld voor enkel privégebruik. Indien je veel zakelijke contacten in je smartphone hebt staan, kun je kiezen voor het uniek ontworpen Wood boekhoesje met speciale opbergvakjes. Om op te vallen in je vriendenkring valt je oog wellicht eerder op andere telefoonhoesjes, met bijvoorbeeld prints van dravende paarden of grazende koeien.

Zelf hoesje ontwerpen voor LG G5 (H850)

Het moet gek zijn wil je niet een hoesje aantreffen dat perfect bij je past. Indien je toch nog twijfelt, hebben we een prettige mededeling voor je. Je eigen telefoonhoesje ontwerpen kan ook! Inderdaad, die service tref je alleen aan bij B2C Telecom. We hebben een unieke Photo Case Designer ontwikkeld, waarmee je in een handomdraai persoonlijke foto’s en teksten op je smartphone hoesje kunt zetten. Op die manier creëer je een hoesje voor de LG G5 (H850) dat met recht uniek genoemd mag worden!

Natuurlijk is het niet alleen uiterlijk vertoon wat bij ons de klok slaat. Onze smartphonehoesjes zijn ook ijzersterk. Dat moet ook wel. De persoon die een smartphone nog nooit uit zijn handen heeft laten vallen moet nog geboren worden. Indien dit gebeurt, wil je niet meteen met extra kosten worden geconfronteerd. Onze telefoonhoesjes zijn gemaakt van het best denkbare materiaal, waardoor je onbezorgd door het leven kunt gaan met de LG G5 (H850).

Scherm LG G5 (H850) blijft helder met screenprotector

Je doet de smartphone een groot plezier als je een extra slot op de deur gooit, in de vorm van een screenprotector. Met deze screenprotector houd je het scherm van de LG G5 (H850) in prachtig heldere staat. De screenprotectors zijn zeer goedkoop beschikbaar op onze website, net als de hoesjes.