LG G4c telefoonhoesjes

LG G4c accessoires

Hoesje B2C Telecom geeft LG G4C elegantie

De LG G4C is de LG G4 in budgetvorm. De LG G4C heeft minder power, maar daar betaal je dan ook een stuk minder voor. Bovendien heb je met een 1.2 Ghz quad-core processor, 5 inch 720p HD-scherm en 8 megapixel camera weinig reden tot klagen. Koop je daar een passend hoesje bij voor weinig geld, zoals je bij B2C Telecom gewend bent, dan haal je voor een bescheiden totaalprijs heel veel in huis.

De LG G4C wordt verder geroemd vanwege de gebruiksvriendelijke software en het fraaie design, dat niet onder doet voor grote broer LG G4. B2C Telecom staat erom bekend dat het voor alle telefoons een geschikt hoesje in huis heeft. Zo ook voor de LG G4C. Allereerst willen we je attenderen op onze design hoesjes, die momenteel gretig aftrek vinden. Dat is ook niet ze gek, gezien de bijzondere uitstraling van deze telefoonhoesjes.

De prints worden door onszelf ontworpen en zijn in geen enkele andere webshop te vinden. Of het nu om vintage, retro, of moderne smartphone hoesjes gaat, ze geven jouw LG G4C de elegantie waar het om vraagt. Bovendien is het materiaal van de design hoesjes van hoge kwaliteit, waardoor de telefoon aan alle kanten goed wordt beschermd.

LG G4C wordt portemonnee met telefoonhoesje

Hierdoor blijft niet alleen het design in optimale staat, maar kan ook de hardware een stootje hebben. Krijgt de LG G4C een klap te verduren, dan loop je met een smartphonehoesje niet het risico dat het toestel trager wordt of zelfs compleet uitvalt. Bovendien is de smartphone met een hoesje van B2C Telecom tevens te gebruiken als portemonnee. Verschillende opbergvakjes maken dat er altijd plek is voor briefgeld en pasjes. Ben je altijd je pasje van je sportclub kwijt op het moment dat je het nodig hebt? Niet meer als je deze standaard opbergt in het telefoonhoesje!

Unieke service: ontwerp zelf hoesje voor de LG G4C

De laatste jaren hebben we gemerkt dat onze klanten steeds fanatieker zijn geworden in hun zoektocht naar het meest onderscheidende hoesje voor hun smartphone. Natuurlijk zijn we daar bij B2C Telecom op ingesprongen. Door een unieke tool op onze website te plaatsen, waarmee je je eigen hoesje kunt ontwerpen met daarop persoonlijke documenten als teksten, logo’s en foto’s. Gebruik deze unieke kans en maak van jouw LG G4C het meest exclusieve toestel ter wereld!

Door ook nog een screenprotector te bevestigen op de LG G4C zorg je er voor dat het scherm alles aan kan. De screenprotectors zijn al vanaf 2,95 euro te koop op onze website. Dat noemen we nog eens een minimale investering, met maximaal resultaat. Samen met een hoesje ben jij nog lange tijd verbonden met de LG G4C!