LG G3 S D722 telefoonhoesjes

LG G3 S D722 accessoires

Bescherm LG G3 S met goedkope hoesjes van B2C telecom

De LG G3 S heeft een Qualcomm Snapdragon 400-chip en een 1,2GHz quadcore-processor. Verder beschikt de telefoon over een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en 8GB aan opslagruimte. Dankzij onze LG G3 S hoesjes is dit apparaat duurzaam beschermd. We hebben design hoesjes, stand cases, boekhoesjes, TPU cases en ga zo maar door. Heb je behoefte aan een uniek LG G3 S hoesje? Hier kun je ook zelf een LG G3 S hoesje ontwerpen, met eigen foto’s en teksten.

De LG G3 S D722 heeft een 8 megapixel-camera en 1,3 megapixel-camera aan de achter en voorzijde en een 2540 mAh-accu. De camera’s kunnen razendsnel scherpstellen, dus is het niet moeilijk om een leuke afbeelding te selecteren voor op het LG G3 S D722 hoesje. Je kunt met de Phone Case Designer zelfs meerdere afbeeldingen op een boekhoesje of een TPU case zetten. Het PCD-programma hebben we in eigen beheer ontwikkeld.

Maak de LG G3 S exclusief met een design hoesje

Misschien heb je niet veel zin om een persoonlijk LG G3 S D722 hoesje te maken en laat je dat liever over aan onze grafisch designer. Hij plaatst exclusieve designs op boekhoesjes en TPU cases, in verschillende thema’s en aan de hand van de laatste trends en rages. Hoeven voor jou al die tierlantijntjes niet zo nodig op een smartphone hoesje, dan ga je gewoon voor onze standaard cases. Zoals een TPU hoesje, dat het design van jouw LG G3 S D722 volledig in tact laat.

Doe je dit, dan willen we je erop wijzen dat de aanschaf van een LG G3 S screenprotector zeer verstandig is. Een screenprotector betekent extra bescherming voor het kwetsbare touchscreen. Deze LG G3 S D722 accessoire is er in folie en in glas en is zeer makkelijk te bevestigen. Ook is de LG G3 S D722 screenprotector makkelijk weer te verwijderen, zonder lijmresten achter te laten. Met een LG G3 S D722 TPU hoesje en een screenprotector past de telefoon altijd goed in je broekzak.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam