LG G3 telefoonhoesjes

LG G3 accessoires

Hoesje van B2C Telecom voor LG G3

Voor mensen die op zoek zijn naar topkwaliteit is de LG G3 een goede keus. Het scherm heeft een bijzonder hoge resolutie van 1440x2560, waardoor je beelden van zeer hoge kwaliteit zullen zijn. Daarnaast is de processor ongekend snel en is het besturingssysteem een huzarenstukje. Het is maar goed dat er hoesjes op de markt zijn die dit soort toptoestellen de nodige bescherming bieden. Die telefoonhoesjes kun je vinden op deze website.   

Het ongekend scherpe QHD-scherm wil je immers kraakhelder houden. Zodat je ook ongekend veel plezier zult blijven hebben van het filmpjes en foto´s kijken, video´s checken, spelen van games, surfen op het internet en het vele appen. Bescherming van een telefoonhoesje voor de LG G3 is  geen luxe meer, maar gewoonweg een absolute must. Mocht er namelijk een incident plaatsvinden met je telefoon, dan krijg je er ongelofelijk veel spijt van als er geen beschermend telefoonhoesje omheen zit.  

Design hoesjes ideale beschermheer voor LG G3

Door een keuze te maken uit ons ruime assortiment aan smartphonehoesjes loop je als gebruiker van de LG G3 een stuk rustiger over straat. Dan hoef je niet voortdurend bang te zijn dat je telefoon knock out gaat. Onze design hoesjes zijn de ideale beschermheer voor je smartphone. Aan de binnenzijde gemaakt van de hoogste kwaliteit TPU, van de buitenzijde voorzien van prachtig leer.

Met deze schokabsorberende materialen ben je ervan verzekerd dat de telefoon tegen een stootje kan. En dan hebben we het nog niet gehad over de uitstraling van deze design hoesjes. De verschillende prints, gemaakt van hoge kwaliteit inkt, zijn in verschillende thema´s beschikbaar en geven de LG G3 een onwaarschijnlijk hip en trendy uiterlijk. De fraaie ontwerpen spreken wat dat betreft boekdelen.

Ontwerp zelf hoesje voor LG G3

Zijn deze smartphone hoesjes al exclusief van aard, dat geldt helemaal voor de hoesjes die je zelf kunt ontwerpen. Op onze website kun je het hoesje naar jouw persoonlijke voorkeur zelf samenstellen. Het instructiefilmpje op deze site laat zien dat je hier geen hogere wiskunde voor gestudeerd hoeft te hebben. Dat komt omdat we een handige, unieke Phone Case Designer hebben ontwikkeld, waarmee een eigen hoesje ontwerpen met persoonlijke foto´s en teksten zeer snel kan.   

Je kunt ook kiezen voor een iets simpeler TPU hoesje, dat goede bescherming van de achterkant en zijkanten van je LG G3 biedt. We raden je dan wel aan hier een screenprotector bij te bestellen. Een toptoestel als de LG G3 verdient het dat het scherm op en top wordt beschermd tegen krassen. Voor een bescheiden totaalprijs voor een hoesje met screenprotector zit je bij B2C Telecom sowieso goed. Zeker als het gaat om een bijzonder toestel als de LG G3.