LG Bello 2 telefoonhoesjes

LG Bello 2 accessoires

LG Bello II blijft mooi met hoesje van B2C Telecom

De LG Bello II is een vrij fors toestel, met een behoorlijk groot scherm. De prijs valt alleszins mee. Het is geen groots apparaat, maar wel van vele handige opties voorzien. Zo kunt u te allen tijde genieten van verschillende soorten multimedia. Geeft u deze GSM een luxe hoesje van B2C Telecom, dan lijkt het zelfs of u een toestel uit een veel hogere prijscategorie te pakken hebt. 

De resolutie van het scherm van de LG Bello II is niet al te hoog, maar daar staat dan wel weer een hoge beeldkwaliteit tegenover. Liefhebbers van selfies - wie niet tegenwoordig? - komen bovendien aan hun trekken met de 5 megapixelcamera voorop. Een bijzonder fraai extraatje voor dit toestel is een leuk GSM-hoesje. Die vindt u in overvloed terug op onze website, in allerlei verschillende kleuren en gedaantes. 

De GSM-hoesjes van B2C Telecom hebben echter een ding gemeen. Ze geven de LG Bello II een bescherming waarmee het een heel tijdje meekan. Want hoewel het een budgettoestel betreft, wilt u toch dat deze Bello II mooi blijft. Het is niet de bedoeling dat deze smartphone, op het moment dat u bijvoorbeeld met uw fiets een smak maakt, plots onbruikbaar wordt. Met een beschermend smartphonehoesje krijgt uw GSM een soort olifantshuid. Mocht de Bello II in uw broekzak zitten op het moment van de val, dan heeft dit dus geen noemenswaardige gevolgen.  

Design hoesjes voor LG Bello II genot om te zien

De smartphone hoesjes bieden niet alleen protectie op de meest cruciale momenten. Het is ook genieten geblazen met de design hoesjes. De prints zijn van dusdanige schoonheid, dat u er af en toe moeite mee zult hebben om de ogen er vanaf te houden. Voor het bewonderen van panda’s hoeft u bijvoorbeeld niet live naar de dierentuin. Wij hebben boekhoesjes waar deze bamboebeer op zeer aandoenlijke wijze staat afgebeeld.

Houdt u niet van panda’s? En zijn katten, tijgers, leeuwen, koeien, paarden of luipaarden meer uw ding? Ook dan zit u goed met onze design hoesjes. De perfecte pasvorm, de uitsparingen, de speciale opbergvakjes en de duurzaamheid van het ontwerp doen de rest. Als u wilt dat de LG Bello II ook als een standaard neergezet kan worden, zodat u achterovergeleund in uw zetel filmpjes kunt bekijken, dan kiest u voor een van onze stand cases.

Eigen hoesje ontwerpen voor de LG Bello II

Alsof het allemaal nog niet bijzonder genoeg is, kunt u bij ons ook uw eigen hoesje ontwerpen voor de LG Bello II. Mooier kan het niet worden! Om het feest compleet te maken, zorgt u ervoor dat het scherm niet snel krassen op zal lopen. Dit doet u door de LG Bello II te voorzien van screenprotector. Alle hoesjes, screenprotectors en andere smartphone accessoires worden tegen zeer scherpe prijzen geleverd.