LG Bello 2 telefoonhoesjes

LG Bello 2 accessoires

LG Bello II blijft mooi met hoesje van B2C Telecom

De LG Bello II is een vrij fors toestel, met een behoorlijk groot scherm. De prijs valt alleszins mee. Het is geen groots apparaat, maar wel van vele handige opties voorzien. Zo kun je te allen tijde genieten van verschillende soorten multimedia. Geef je deze telefoon een luxe hoesje van B2C Telecom, dan lijkt het zelfs of je een toestel uit een veel hogere prijscategorie te pakken hebt. 

De resolutie van het scherm van de LG Bello II is niet al te hoog, maar daar staat dan wel weer een hoge beeldkwaliteit tegenover. Liefhebbers van selfies - wie niet tegenwoordig? - komen bovendien aan hun trekken met de 5 megapixelcamera voorop. Een bijzonder fraai extraatje voor dit toestel is een leuk telefoonhoesje. Die vind je in overvloed terug op onze website, in allerlei verschillende kleuren en gedaantes. 

De telefoonhoesjes van B2C Telecom hebben echter een ding gemeen. Ze geven de LG Bello II een bescherming waarmee het een heel tijdje meekan. Want hoewel het een budgettoestel betreft, wil je toch dat deze Bello II mooi blijft. Het is niet de bedoeling dat deze smartphone, op het moment dat je bijvoorbeeld met je fiets een smak maakt, plots onbruikbaar wordt. Met een beschermend smartphonehoesje krijgt je telefoon een soort olifantshuid. Mocht de Bello II in je broekzak zitten op het moment van de val, dan heeft dit dus geen noemenswaardige gevolgen.  

Design hoesjes voor LG Bello II genot om te zien

De smartphone hoesjes bieden niet alleen protectie op de meest cruciale momenten. Het is ook genieten geblazen met de design hoesjes. De prints zijn van dusdanige schoonheid, dat je er af en toe moeite mee zult hebben om je ogen er vanaf te houden. Voor het bewonderen van panda’s hoef je bijvoorbeeld niet live naar de dierentuin. Wij hebben boekhoesjes waar deze bamboebeer op zeer aandoenlijke wijze staat afgebeeld.

Hou je niet van panda’s? En zijn katten, tijgers, leeuwen, koeien, paarden of luipaarden meer jouw ding? Ook dan zit je goed met onze design hoesjes. De perfecte pasvorm, de uitsparingen, de speciale opbergvakjes en de duurzaamheid van het ontwerp doen de rest. Als je wilt dat de LG Bello II ook als een standaard neergezet kan worden, zodat je achterovergeleund in je zetel filmpjes kunt bekijken, dan kies je voor een van onze stand cases.

Eigen hoesje ontwerpen voor de LG Bello II

Alsof het allemaal nog niet bijzonder genoeg is, kun je bij ons ook je eigen hoesje ontwerpen voor de LG Bello II. Mooier kan het niet worden! Om het feest compleet te maken, zorg je ervoor dat het scherm niet snel krassen op zal lopen. Dit doe je door de LG Bello II te voorzien van een screenprotector. Alle hoesjes, screenprotectors en andere smartphone accessoires worden tegen zeer scherpe prijzen geleverd.