Lenovo Vibe K5 telefoonhoesjes

Lenovo Vibe K5 accessoires

Lenovo Vibe K5 Plus verdient hoesje van B2C Telecom

Met het scherm en het vermogen van de Lenovo Vibe K5 Plus zit het wel snor. Het 5 inch beeldscherm heeft een mooie full HD-resolutie van 1920×1080 pixels en de smartphone draait op Android 5.1 Lollipop. Daarom wil je de ultieme bescherming voor de Lenovo Vibe K5 Plus. Die krijg je met een hoesje van B2C Telecom. Onze design hoesjes zijn ook nog eens voorzien van de allernieuwste prints.

De Lenovo Vibe K5 Plus beschikt over 2 GB werkgeheugen en heeft een uit te breiden geheugen van 16 GB. In de telefoon is overigens ruimte voor twee simkaarten. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld zakelijk gebruik, waarbij je je privé- en werk gerelateerde contacten zo optimaal mogelijk wilt scheiden. In dat licht is het goed erop te wijzen dat bedrijven hun eigen hoesje kunnen ontwerpen voor de Lenovo Vibe K5 Plus, met daarop specifieke logo’s en teksten.

Te koop lopen met eigen hoesje voor de Lenovo Vibe K5 Plus

Door uw personeel uit te rusten met telefoons met exact hetzelfde telefoonhoesje, bezorgt u uw bedrijf een unieke identiteit. Verschillende bedrijven zijn u inmiddels al voorgegaan. Het mooie is dat we u een gratis proefdruk kunnen sturen van de prints op de hoesjes, zodat u nooit teleurgesteld zult zijn over het uiteindelijke resultaat. Door als bedrijf uw eigen smartphonehoesjes te ontwerpen voor de Lenovo Vibe K5 Plus, loopt uw personeel dagelijks te koop met uw naam!   

Voor alle gebruikers van de Lenovo Vibe K5 Plus geldt dat ze goede sier maken met een design hoesje van B2C Telecom. Deze hoesjes blinken uit in duurzaamheid. Niet alleen vanwege het robuuste materiaal, maar ook vanwege het soort inkt voor de prints dat we gebruiken. Daarnaast gaat het lange lipje van de smartphone hoesjes van de achterkant over de voorkant heen, wat zeer praktisch en gebruiksvriendelijk is. Het hoesje sluit zeer goed af en is toch erg makkelijk te openen.

Houd scherm Lenovo Vibe K5 Plus in tact met screenprotector

Erg handig is het om een transparante screenprotector, matte screenprotector of een glazen screenprotector op het scherm van je Lenovo Vibe K5 Plus te bevestigen. Het scherm is namelijk het element van je smartphone dat continue bloot staat aan gevaar. Een scheurtje of een krasje is zo opgelopen. Deze screenprotectors zijn al voor een klein bedrag van nog geen vier euro te bestellen.  Mocht je niet goed weten hoe je de screenprotector aanbrengt op je Lenovo Vibe K5, dan kun je terecht op onze website voor een beknopte handleiding. Niet alleen voor een leuk hoesje kun je terecht bij B2C Telecom, maar tevens voor tal van andere fraaie smartphone accessoires.