Lenovo Tab 4 10.1 Plus tablethoesjes

Lenovo Tab 4 10.1 Plus accessoires

Bescherm Lenovo Tab 4 10 Plus met hoesjes B2C Telecom 

De Lenovo Tab 4 10 Plus is een 10-inch tablet met een 1.920 bij 1.200 pixels resolutie en een Qualcomm Snapdragon-processor. De tablet beschikt over 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen, dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart van maximaal 128GB. Wilt u een leuk Lenovo Tab 4 10 Plus hoesje, waarmee het apparaat optimale bescherming geniet? Blijf dan hangen op onze website. Met onze Lenovo Tab 4 10 Plus hoesjes haalt u de beste Lenovo accessoires in huis tegen de laagste prijs. 

De Plus-modellen van Lenovo hebben een hogere resolutie voor het display en leveren nog betere prestaties dan de reguliere modellen. De Lenovo Tab 4 10 Plus heeft tevens een premium design, waarbij zowel de voorzijde als de achterzijde voorzien is van een glazen afwerking. Deze glazen afwerking maakt het apparaat strak en chique, maar tegelijkertijd kwetsbaar. Tenminste, als u besluit om niet te investeren in een beschermend Lenovo hoesje. 

Design in nieuwstaat met Lenovo Tab 4 10 Plus hoesje 

Met een Lenovo Tab 4 10 Plus hoesje zorgt u ervoor dat het design in onberispelijke staat is en blijft. Tijdens het gebruik van de tablet op verschillende locaties kan er altijd een ongelukje gebeuren. In de buitenlucht is de tablet extra kwetsbaar. Bent u in de tuin aan het werk met de Lenovo, dan kunnen regendruppels of zandkorrels schade aanrichten. Heeft u geïnvesteerd in een tablet hoesje, dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

De Lenovo Tab 4 10 Plus beschikt over een 8 megapixel camera met autofocus aan de achterzijde en een 5 megapixel webcam aan de voorzijde. Daarnaast mag u zich gelukkig prijzen met een 7.000mAh accu met een batterijduur van 10 uur en stereospeakers aan de voorzijde. Met een Lenovo stand hoesje gunt u de tablet een bijzonder leuke manier van bescherming. Deze Lenovo Tab 4 10 Plus stand hoesjes zijn namelijk in tal van opvallende kleuren te bestellen.

Lenovo Tab 4 10 Plus stand cases op maat gemaakt

De stand cases zijn speciaal op maat gemaakt voor de Lenovo tablet. Ze zijn licht in gewicht en door het dunne design eenvoudig mee te nemen in uw tas. Het hoesje is tevens als standaard te gebruiken. Dit is handig als u foto's en video’s wilt bekijken. U kan de Lenovo Tab 4 10.1 Plus liggend en staand neerzetten. Dankzij de verschillende uitsparingen is de Lenovo Tab 4 10.1 Plus te gebruiken terwijl deze in het tablethoesje zit. De zachte binnenkant voorkomt krassen op het scherm.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • U kunt zelf hoesjes ontwerpen