Lenovo Tab 4 10.1 tablethoesjes

Lenovo Tab 4 10.1 accessoires

Bescherm Lenovo Tab 4 10.1 met hoesjes B2C Telecom

De Lenovo Tab 4 10.1 is een 10-inch tablet met een 1.280 bij 800 pixels resolutie, een Qualcomm Snapdragon-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. De tablet beschikt over twee camera’s en draait op Android 7.0 Nougat. Dit apparaat bescherm je op prachtige wijze met een stand hoesje van B2C Telecom. Zelf een Lenovo Tab 4 10.1 hoesje maken kan ook exclusief bij B2C Telecom. Dit alles tegen zeer lage kosten.

Middels het Kid’s Pack kun je met de Lenovo Tab 4 10.1 een speciale omgeving voor kinderen activeren, met voldoende leuke content, een veilige omgeving en handige instellingen voor ouders. De Lenovo Tab 4 10.1 is dus een kindvriendelijke tablet en dat betekent tevens oppassen geblazen. Met onze Lenovo Tab 4 10.1 hoesjes creëer je een veilig onderkomen voor de tablet.

Maak zelf uniek Lenovo Tab 4 10.1 hoesje

Wil je graag een foto van je kinderen op het tablethoesje van de Lenovo Tab 4 10.1? Dat kan. Als je zelf een Lenovo Tab 4 10.1 hoesje maakt op onze website kun je de mooiste foto’s van je kroost plaatsen op de tablet case. Hiervoor moet je wel even een beroep doen op je creativiteit. Maar dat is nu net het leukste aan het hele ontwerpproces. Je kunt behalve een foto ook teksten plaatsen op de Lenovo Tab 4 10.1 hoes.

Hiervoor maak je gebruik van onze Phone Case Designer. Deze unieke tool is door B2C Telecom in eigen beheer ontwikkeld. Het eerste wat je moet doen is een standaard hoesje selecteren op onze website. Hierop ga je het unieke ontwerp plaatsen. In het geval van de Lenovo Tab 4 10.1 moet je kiezen voor een TPU hoesje. Dit is een zeer stevig en flexibel tablet hoesje, dat alle nodige uitsparingen bevat. Hierdoor kun je alle essentiële knoppen van de Lenovo Tab 4 10.1 goed bedienen.

Screenprotector beschermt touchscreen Lenovo Tab 4 10.1

Op dit Lenovo hoesje plaats je dus de foto’s. Ben je klaar met het ontwerpen van het Lenovo Tab 4 10.1 hoesje? Dan is het wellicht verstandig om een screenprotector aan je bestelling toe te voegen. Een Lenovo Tab 4 10.1 screenprotector is samen met het hoesje van grote waarde voor het scherm.

Je kunt ook kiezen voor een Lenovo Tab 4 10.1 design hoesje. Op deze Lenovo hoesjes staat een speciale print, die door B2C Telecom is ontworpen en bedrukt. Deze prints zijn beschikbaar in verschillende thema's. Net als bij de zelf ontworpen hoesjes staat deze print op een TPU hoesje. Alle Lenovo Tab 4 10.1 accessoires zijn bij B2C Telecom zeer goedkoop en worden zeer snel geleverd!