Lenovo Tab 3 10.1 Plus tablethoesjes

Lenovo Tab 3 10.1 Plus accessoires

Bescherm jouw Lenovo Tab 3 10.1 Plus met een zeer speciaal hoesje 

De Lenovo Tab 3 10.1 Plus is uitgerust met besturingssysteem Android 6.0 en het scherm heeft een resolutie van 1920 x 1200. Het geheugen voor opslag bestaat uit 16GB. Wil je een leuk Lenovo Tab 3 10.1 Plus hoesje , waarmee het apparaat optimale bescherming geniet? Met onze Lenovo Tab 3 10.1 Plus hoesjes haal je een geweldige Lenovo accessoire in huis tegen de laagste prijs. 

Deze Lenovo Tab 3 10.1 Plus heeft 1 micro-USB-aansluiting waarop je via een verloopkabel een USB-stick kunt aansluiten. Lenovo heeft de tablet uitgerust met een goede camera aan de voor- en achterkant. Voor een goede bescherming van dit apparaat kun je het best een keuze maken uit ons assortiment Lenovo hoesjes. Een investering in een beschermend Lenovo hoesje betaalt zich dubbel en dwars terug. Je blijft immers gevrijwaard van schade, waardoor je geen extra kosten betaalt voor herstel. Het toestel kan zelfs onbruikbaar worden als het scherm of de hardware kapot gaat.  

Het design blijft in nieuwstaat met een Lenovo Tab 3 10.1 Plus hoesje 

Met een Lenovo Tab 3 10.1 Plus hoesje zorg je ervoor dat het design in onberispelijke staat blijft. Tijdens het gebruik van de tablet kan er altijd een ongelukje gebeuren. Ben je in de buitenlucht aan het werk met de Lenovo, dan kunnen regendruppels of zandkorrels schade aanrichten. Heb je geïnvesteerd in een tablet hoesje, dan hoef je je hier niet druk over te maken.

De batterij van de Lenovo Tab 3 10.1 Plus gaat tot 10 uur lang mee en hiermee heb je genoeg capaciteit om een hele (werk)dag door te komen. De tablet is ook te gebruiken met een extern toetsenbord of een stylus pen. Met een Lenovo stand hoesje gun jij de tablet een bijzondere manier van bescherming. Deze Lenovo Tab 3 10.1 Plus stand hoesjes zijn namelijk in verschillende opvallende kleuren te krijgen. De case is te gebruiken als een standaard door de flap naar achteren te vouwen en te bevestigen aan het haakje. Het elastiekje aan de rand dient voor je stylus pen.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Je kunt zelf hoesjes ontwerpen