Lenovo P2 accessoires

Bescherm Lenovo P2 met leuke hoesjes B2C Telecom

De Lenovo P2 blinkt vooral uit met zijn enorme accu. Waar de gemiddelde accucapaciteit van een smartphone zo tussen de 2500 en 3000 mAh ligt, heeft de Lenovo P2 een accu van liefst 5100 mAh. Ben je op zoek naar een leuk Lenovo P2 hoesje? Bestel dan een goedkoop design hoesje, TPU case, stand case of boekhoesje bij B2C Telecom. Je kunt ook zelf een uniek Lenovo P2 hoesje ontwerpen, met eigen teksten en foto’s. 

De Lenovo P2 hoeft het niet alleen van zijn voortreffelijke accu te hebben, die je doorgaans vooral in tablets aantreft. Nee, ook de hardware is prima. Bovendien heeft het toestel een solide metalen behuizing en een goed werkende vingerafdrukscanner. Deze middenklasser, die voor een kleine driehonderd euro te koop is, bescherm je natuurlijk met een goedkoop hoesje. We hebben telefoonhoesjes in allerlei vormen, soorten en maten. Zo zijn onze design hoesjes, TPU hoesjes en stand cases zeer handig en op maat gemaakt voor jouw Lenovo. 

Lenovo P2 design hoesjes hebben exclusieve en opvallende printjes  

Onze design hoesjes maken de Lenovo P2 erg bijzonder. Deze smartphone hoesjes zijn gemaakt in verschillende thema’s en maken een bookstyle case of stand case echt opvallend. Al onze Lenovo P2 hoesjes beschikken over voldoende uitsparingen voor bijvoorbeeld opladers en speaker. Je kunt ook je eigen unieke Lenovo P2 hoesje ontwerpen, met een naam of een logo. De print is op een boekhoesje of TPU hoesje te zetten.

Zet je een logo of een tekst op een TPU hoesje, dan kun je het beste ook een screenprotector bestellen. Het scherm van de Lenovo P2 ligt voor een groot deel vrij met een TPU case. Lenovo P2 screenprotectors zijn er in folie en in glas en zeer makkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder sporen na te laten. Onze medewerkers kunnen de screenprotector ook op de Lenovo P2 bevestigen, als je tenminste in de buurt bent van onze vestiging in het Brabantse Geldrop.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken