Lenovo K6 telefoonhoesjes

Lenovo K6 accessoires

Toekomst Lenevo K6 rooskleurig met hoesje van B2C Telecom

Door de metalen behuizing heeft de Lenevo K6 al een redelijk incasseringsvermogen. Toch kan het zeker geen kwaad om een extra hoesje te nemen voor dit toestel. Dit geeft namelijk de garantie dat er bij het eerste de beste ongelukje niet direct permanente schade optreedt. Kies je een hoesje uit het assortiment van B2C Telecom, dan weet je zeker dat je niets teveel betaalt en het mooiste van het mooiste te pakken hebt.

Net als de Lenovo K6 scoren onze hoesjes namelijk zeer hoog op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding. Het toestel mag er overigens wezen. De vingerafdrukscanner biedt weerstand tegen indringers en met het scherpe vijf inch beeldscherm, de snelle octacore processor en 2 GB werkgeheugen is deze Lenovo de degelijkheid zelve. Vanzelfsprekend wordt hier een schepje bovenop gedaan met de kwalitatief uitstekende telefoonhoesjes van B2C Telecom.

Stoere stand case voor Lenevo K6

De stand case met camouflage opdruk versterkt het beeld dat de Lenovo K6 met een hoesje van B2C Telecom tegen allerlei vormen van schade gewapend is. De print geeft het toestel ook een stoer uiterlijk. Ook de print met daarop een boos gezicht maakt duidelijk dat er met de telefoonhoesjes van B2c Telecom niet te spotten valt. Met de verschillende uitvoeringen, kleuren en opdrukken maak je van de modale Lenovo K6 toch nog iets heel bijzonders. 

TPU case biedt Lenevo K6 basisbescherming 

De Lenovo K6 is overigens de opvolger van de K5 en heeft een hogere schermresolutie, een grotere accu en draait op een nieuwere versie van Android, namelijk Android 6.0 Marshmallow. Uit al deze opties kun je veel langer plezier halen indien het juiste smartphonehoesje om het toestel zit. Naast de stand cases met flexibele houder en opbergvakjes is er de mogelijkheid om je geluk te beproeven met een TPU case. Dit smartphone hoesje geeft de Lenovo een goede basisbescherming. Handig zijn de vele uitsparingen. Alle knoppen zijn te bedienen zonder dat de telefoon uit het hoesje hoeft te worden gehaald. Ook voor het opladen van de batterij kan de Lenovo K6 gewoon in het telefoonhoesje blijven zitten. 

De beveiligingsklus wordt pas echt afgemaakt door een screenprotector toe te voegen aan de TPU case. Zo is de Lenovo K6 Screenprotector gemaakt van echt gehard glas en zeer eenvoudig aan te brengen. Mocht dit toch problemen opleveren, dan willen we je wijzen op een instructiefilmpje op onze website. Door gebruik te maken van een hoesje en een screenprotector van B2C Telecom is de Lenovo K6 verzekerd van een mooie toekomst.