Lenovo C2 Power telefoonhoesjes

Lenovo C2 Power accessoires

Krachtig B2C Telecom-hoesje beschermt Lenovo C2 Power

De Lenovo C2 Power combineert kracht met een wonderschone look. De eerstgenoemde eigenschap is gezien de productnaam niet zo verwonderlijk. Het mooie zit hem vooral in het stijlvolle aspect. Ofwel super stylish, zoals Lenovo het zelf noemt. Met een hoesje van B2C Telecom kun je ervan uit gaan dat het fraaie uiterlijk ook behouden blijft.  

Als multimedia gek heb je met de Lenovo C2 Power geen enkele reden tot klagen. Door zijn enorme batterijkracht hoef je het apparaat niet snel opnieuw op te laden als je druk in de weer bent met surfen, appen en foto’s schieten. Door het toestel een telefoonhoesje te geven zorg je dat deze, net als de batterij, een hele lange tijd stand by blijft. Mocht de Lenovo C2 Power onverwachts een optater krijgen, dan hoeft dit met een leuk hoesje helemaal niet erg te zijn.

Design hoesjes voor Lenovo C2 Power multifunctioneel

Onze design hoesjes beschikken over de bijzondere eigenschap dat ze aan de ene kant bescherming bieden en aan de andere kant je Lenovo C2 Power op pimpen. Daarvoor hoef je alleen maar je oog te laten vallen op de verschillende uiteenlopende printjes, die door onszelf zijn ontworpen. Heeft de Lenovo C2 Power van zichzelf al een fraai voorkomen, met de telefoonhoesjes van B2C Telecom is het apparaat helemaal af. De hoesjes hebben ook nog eens meerdere functionaliteiten. In de handige opbergvakjes kun je altijd notities of andere paperassen kwijt.

Behalve de ontzettend krachtige batterij beschikt de Lenovo C2 Power over de prettige eigenschap dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. Dat geldt tevens voor onze smartphonehoesjes, die ervoor zorgen dat de Lenovo C2 Power een duurzaam alternatief is voor een iPhone of Samsung Galaxy. Onze hoesjes zijn in zoveel verschillende verschijningen leverbaar, dat er altijd wel iets tussen zal zitten wat je leuk zult vinden. 

Ontwerp zelf hoesje voor Lenovo C2 Power 

Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kun je bij ons nog altijd zelf een hoesje ontwerpen voor de Lenovo C2 Power. Voordeel daarvan is dat het telefoonhoesje een persoonlijke signatuur krijgt. Je kunt er immers je eigen speciale foto’s op kwijt (tot wel tien stuks), vergezeld van bijzondere effecten waar je op onze website een keuze uit kunt maken. Het resultaat van je ontwerp kun je direct terugzien in 3D, waardoor er geen twijfel over mogelijk is wat je nu eigenlijk bestelt. Wij weten in elk geval zeker dat het een uniek hoesje wordt, waarmee je samen met je Lenovo C2 Power graag gezien zult worden!