Lenovo B telefoonhoesjes

Lenovo B accessoires

Bescherm Lenovo B met hoesjes B2C Telecom

De Lenovo B is een zeer praktisch toestel. Als je vooral wilt appen, internetten en simpele foto’s wilt maken, dan is dit toestel voor jou uitermate geschikt. Bovendien kun je dit op het oog niet zo flitsend toestel uniek maken door er een telefoonhoesje bij te nemen van B2C Telecom. Bestel je een Lenovo B hoesje bij B2C Telecom, dan weet je zeker dat je nog lange tijd vooruit kunt met dit toestel.

De Lenovo B is een toestel met een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Als je niet meer dan honderd euro neer wilt leggen voor een smartphone, dan kan de Lenovo B wel eens de juiste keus voor je zijn. Hier krijg je onder meer een 4,5 inch scherm met resolutie van 480 bij 800 pixels voor terug en 8 GB aan opslagruimte. Dus is een goedkoop Lenovo hoesje nemen een heel goed idee. De telefoonhoesjes van B2C Telecom vormen een zeer nuttige Lenovo accessoire.

Lenovo B boekhoesje welkome bescherming

De telefoon kan altijd een keer uit je handen vallen. Dan wil je dat deze goed beschermd is. Dat kan met onze boekhoesjes met magnetische sluiting. Door het lipje aan de buitenkant sluiten deze boekhoesjes perfect af. Alle zijden van de Lenovo B zijn met deze hoesjes volledig beschermd. Bovendien zijn deze smartphone hoesjes zeer praktisch. Aan de binnenzijde is ruimte voor het bewaren van briefgeld en pasjes.

Op deze Lenovo hoesjes kun je ook een eigen ontwerp plaatsen. Het is zeer populair om zelf een telefoonhoesje te maken. Maak zelf een Lenovo B hoesje en krijg een product in handen dat niemand anders heeft. Wij bedrukken jouw ontwerp, dat je hebt gemaakt met onze Phone Case Designer, helemaal zelf. Hierdoor kunnen we de prijs van het smartphone hoesje laag houden. Je kunt ook kiezen voor de prints op onze design hoesjes. Deze mooie Lenovo B hoesjes zijn ontworpen door onze grafisch designer.

Zet foto op Lenovo B boekhoesje

Je kunt zelf een mooie foto op het boekhoesje zetten. Dit kan een foto van zijn van een vakantie of een huisdier. Maar er zijn veel mogelijkheden. Je kunt vanuit Instagram meerdere foto's uploaden en gebruiken voor het smartphone hoesje. Kies je allermooiste foto’s uit. Hierdoor krijgt jouw Lenovo B een schitterende uitstraling. Je mag ook zelf jouw favoriete achtergrondkleur toevoegen. Onze Lenovo B boekhoesjes zijn ideaal om een eigen ontwerp op te plaatsen.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken