Kies je Lenovo toestel
We hebben 15 toestellen gevonden

B2C Telecom biedt beste hoesjes voor toestellen Levovo  

Lenovo weet de consument te verrassen met baanbrekende technologieën en producten die het leven net wat aangenamer maken. Lenovo brengt talloze producten op de markt die geprezen worden op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en design. Het is de grootste PC fabrikant ter wereld en behoort inmiddels ook tot de top voor wat betreft tablets en smartphones. Voor beide producten zijn hoesjes en andere accessoires op de markt die een modern, hip en veilig effect hebben. De goedkope hoesjes en screenprotectors kun je het best bestellen op de website van B2C Telecom.

Er zit overlap in de toestellen van Lenovo en Motorola. De Chinese fabrikant richt zich in eerste instantie op de markt voor smartphones rond 200-300 euro. Lenovo gebruikt de Moto-smartphones vooral voor de duurdere modellen. De Lenovo- en Moto-smartphones verschillen in diverse opzichten, waaronder de software. Een mooi hoesje zit deze telefoons als gegoten. De Lenovo- en Moto-smartphones krijgen meer uitstraling met een smartphonehoesje van B2C Telecom en zijn beter beschermd.

Goedkope hoesjes voor prijzig toestel

Moto Mods zijn als losse elementen toe te voegen aan de Moto Z-telefoons van Lenovo. Deze zijn vrij eenvoudig op de achterkant van de smartphone te klikken maar wel behoorlijk prijzig in aanschaf. De Moto Mods zijn evenwel zeer onderscheidend en de telefoons hebben krachtige processors. Het ontwerp is dun, gemaakt van metaal en behoorlijk prijzig. Gelukkig zijn onze Lenovo hoesjes zeer scherp geprijsd. Zo krijgt de gebruiker niet meteen het gevoel direct na aanschaf van de telefoon opnieuw met hoge kosten opgezadeld te worden.

Lenovo richt zich met de telefoons ook steeds meer op gebruikers die een lange accuduur prettig vinden. En dat zijn er nogal wat. Veel mensen vinden het telkens opnieuw opladen van de batterij een doorn in het oog. Op het moment dat de batterij opgeladen moet worden, kan dit natuurlijk zonder dat die uit het hoesje gehaald hoeft te worden. Alle telefoonhoesjes van B2C Telecom beschikken over meer dan voldoende uitsparingen. Onze smartphone cases zijn zeer praktisch en multifunctioneel. 

Mooi scherm met screenprotector

Met de tablets van Lenovo kan men ook alle kanten op. Elke kamer wordt een persoonlijke thuisbioscoop en de tablet is op te hangen zodat favoriete series ook tijdens het doen van de was afgekeken kunnen worden. Lenovo heeft ook tablets die geschikt zijn voor multimedia en entertainment. Om lang gebruik te kunnen maken van deze innovatieve apparaten is een hoesje op zijn minst zeer handig te noemen. Voor het scherm is het extra veilig om een screenprotector te bestellen. Alle Lenovo hoesjes en accessoires staan zeer voordelig op onze website.