Zakelijk

Beschikken de werknemers van jouw bedrijf ook over een telefoon of tablet van de zaak? En heeft dit de onderneming ook een flinke investering gekost? Wacht dan niet langer en bescherm de toestellen met de kwalitatieve smartphone hoesjes en screen protectors van B2C Telecom. Onze TPU-hoesjesboekhoesjes en stand cases voorkomen allerlei vormen van beschadigingen aan het toestel.

Wat het nog leuker maakt, is om de zakelijke telefoon en/of tablet te voorzien van een zelf ontworpen hoesje. Door middel van onze Phone Case Designer maken we het onze zakelijke partners mogelijk om eigen teksten, foto’s of logo’s op hoesjes te laten bedrukken. Dit zorgt niet alleen voor een perfecte bescherming maar ook nog eens voor een unieke uitstraling. Daarnaast dient een hoesje met naam en bedrijfslogo ook als een schitterend visitekaartje. Hoe professioneel zal het eruit zien als alle werknemers met een zakelijke telefoon ook hetzelfde hoesje hebben met het logo van de organisatie waarvoor ze werken?


Waarom B2C Telecom?

Als zakelijke partner van B2C Telecom kun je erop vertrouwen dat we de volledige verantwoordelijk nemen om jouw bestelling naar wens te leveren. Door de vele jaren ervaring en ons unieke printsysteem is veel qua bedrukking, design en soort hoesje mogelijk. Samen met een van onze accountmanagers bespreek je jouw wensen en op basis daarvan komen we met een op maat gemaakte offerte. Omdat we de telefoon- en tablet hoesjes in eigen beheer bedrukken kan B2C Telecom een snelle levering, hoge kwaliteit en lage kosten garanderen.

We hanteren scherpe prijzen voor zakelijke klanten en de verzending is altijd gratis. Bij elk product staan de prijzen inclusief BTW aangegeven. Bij een grotere bestelling hoort uiteraard een lagere prijs. In overleg zijn er altijd speciale afspraken mogelijk. Neem bij vragen over bestellingen, voorraad, levertijden en/of producten contact op met een van onze accountmanagers via zakelijk@b2ctelecom.com.


Type hoesjes

TPU: Met een Thermoplastic PolyUrethane (TPU) hoesje zijn de achterkant en zijkanten van de telefoon of tablet goed beschermd. Het hoesje zorgt ook voor extra grip en zal het design van de telefoon of tablet niet belemmeren. De TPU is extra sterk en duurzaam. Door de flexibiliteit zal het hoesje niet afbreken. De uitsparingen in het hoesje voor de camera en andere knoppen en poorten zorgen ervoor dat de telefoon of tablet gemakkelijk te bedienen blijft.

Tip: Voor een langere levensduur van het toestel adviseren wij het TPU hoesje te gebruiken in combinatie met een screen protector. Dit om krassen op het scherm zelf te voorkomen. Uiteraard kun je deze screen protectors ook bij ons bestellen.

Book Case (boekhoesje): Bij een boekhoesje wordt zowel de voor- als de achterzijde van het toestel beschermd. De boekhoesjes van B2C Telecom kunnen helemaal bedrukt worden. Dat wil zeggen dat zowel de voor- en achterkant, de rugzijde en zelfs de sluitclip voorzien kunnen worden van tekst of afbeeldingen.

Stand Case: De stand case is een variant van het boekhoesje. Net zoals het boekhoesje kan de stand case ook helemaal bedrukt worden. Dat wil zeggen dat de voor- en achterkant en rugzijde voorzien kunnen worden van tekst of afbeeldingen. Het hoesje beschermt de gehele telefoon tegen krassen en andere beschadigingen. De stand case heeft geen sluitclip, maar kan wel gebruikt worden als horizontale standaard.


Contact

Ben je geïnteresseerd in een grote bestelling gepersonaliseerde hoesjes voor zakelijk gebruik of heb je vragen? Stuur dan een mail naar zakelijk@b2ctelecom.com

Download brochure