Zakelijk

Steeds meer werknemers beschikken over een telefoon of tablet van de zaak. De aanschaf hiervan betekent voor bedrijven een behoorlijke kostenpost. Daarom is het van groot belang om alle smartphones en tablets op een goede en duurzame manier te beschermen. Dit kan met de goedkope hoesjes en screenprotectors van B2C Telecom. Onze TPU hoesjes, boekhoesjes, stand cases, design hoesjes en screenprotectors voorkomen krassen, scheuren, barsten en andere vormen van beschadiging van het design of scherm van het toestel.

Bovendien is het bij B2C Telecom mogelijk om zelf hoesjes te ontwerpen. Hiervoor hebben we een speciaal programma ontwikkeld: de Phone Case Designer. Met deze ontwerpmodule kunnen zakelijke gebruikers eigen teksten, foto’s of logo’s op hoesjes plaatsen. Dit levert niet alleen een perfecte bescherming op voor alle telefoons en tablets, maar ook nog eens een unieke uitstraling.


Hoesjes met eigen logo, naam en teksten

Een hoesje met naam en logo vormt voor bedrijven een schitterend visitekaartje. Het staat ook erg professioneel en chique als alle werknemers hun telefoons en tablets beschermen met hetzelfde hoesje met bedrijfslogo. De smartphones en tablets kunnen op die manier zelfs fungeren als ideale vorm van PR.


Scherpe prijzen voor zakelijke klanten

Voor bedrijven, instellingen en andere organisaties is het zeer interessant om meerdere hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets tegelijk te bestellen. Op die manier wordt er namelijk optimaal geprofiteerd van bundelkorting. Hoe meer hoesjes en andere accessoires er worden besteld, hoe goedkoper ze worden.

We hanteren scherpe prijzen voor zakelijke klanten. Bij elk product staan drie verschillende prijzen aangegeven: prijs per stuk, prijs per stuk vanaf 5 stuks en prijs per stuk vanaf 10 stuks. Bij een grotere bestelling hoort uiteraard een lagere prijs. In overleg zijn er altijd speciale afspraken mogelijk. Neem bij vragen over bestellingen, voorraad, levertijden en/of producten contact op met onze klantenservice.


Download brochure