Telefoonhouder

Heb jij altijd moeite om de weg te vinden als je onderweg of op reis bent? Dan is een telefoonhouder voor jou werkelijk een onmisbare gadget. Hiermee kun je jouw smartphone met navigatiesysteem namelijk heel eenvoudig op het stuur van je fiets of onder het raam van je auto plaatsen. Zo raak je nooit meer de weg kwijt en breng je jezelf niet langer in gevaarlijke verkeerssituaties door je telefoon in de hand te houden.
Bij B2Ctelecom kun je kiezen uit een groot assortiment aan telefoonhouders voor telefoons van uiteenlopende merken. Geef jij de voorkeur aan een telefoonhouder voor in de auto? Bekijk op onze website dan ons aanbod van voordelige autohouders. Voor mensen die liever fietsen, hebben wij ook een grote collectie fietshouders voor alle bekende smartphone merken zoals onder andere Samsung, Sony, Apple en Nokia.

Bekijk alle accessoires die we aanbieden »

Telefoonhouder auto kopen

Als je onderweg bent in de auto, zijn weinig dingen vervelender dan het zoeken naar de juiste route. Daar waar je er vroeger nog een grote en onhandige kaart bij moest pakken, kun je tegenwoordig heel eenvoudig je route uitstippelen via het navigatie systeem op je mobiele telefoon. Handig, maar hier zit n nadeel aan: het gebruiken van je smartphone tijdens het rijden kan je een boete opleveren en brengt de verkeersveiligheid serieus in gevaar.
Een telefoonhouder voor in de auto, ook wel een autohouder genoemd, is daarom de ideale oplossing. Je plaatst deze telefoonhouder simpelweg met een zuignap onder het raam van je auto en klikt daarna je telefoon erin vast. Zo kun jij tijdens het autorijden continu op het scherm van je smartphone in de gaten houden of je de juiste route aflegt. Ook kun je de telefoon veel gemakkelijker bedienen en andere zaken zoals muziek ermee regelen.

Telefoonhouder fiets bestellen

Een telefoonhouder voor op de fiets maakt gebruik van hetzelfde principe als een autohouder, maar dan met enkele subtiele verschillen. Allereerst is de noodzaak voor een fietshouder minstens net zo groot als de noodzaak voor een autohouder. Fietsers die met de hand hun mobiele telefoon bedienen, letten niet goed op het verkeer om hen heen en zwalken vaak over de weg. Met een telefoonhouder voor op de fiets is deze onveilige situatie definitief verleden tijd.
Een ander verschil van een fietshouder ten opzichte van een telefoonhouder voor in de auto is de bevestiging. De fietshouder wordt namelijk niet met een zuignap, maar met een speciale bike mount aan het stuur van de fiets geplaatst. Hierdoor zit de telefoonhouder stevig vast en is hij zeer flexibel in te stellen. Zo kun je altijd makkelijk op het scherm van je telefoon kijken en mis je nooit meer een telefoongesprek als je aan het fietsen bent.

Universele telefoonhouder auto kopen

Onze telefoonhouders voor in de auto en op de fiets zijn geschikt voor zeer veel verschillende modellen telefoons. Denk hierbij onder meer aan smartphones van populaire merken als Samsung (Galaxy), Apple (iPhone), Sony, Nokia, Blackberry, LG en HTC. Daarnaast is onze universele telefoonhouder voor in de auto geschikt voor vrijwel alle grotere PDAs en smartphones.

Ben jij overtuigd van de meerwaarde van een telefoonhouder? Bekijk dan het grote aanbod kwalitatief hoogwaardige telefoonhouders in de webwinkel van B2Ctelecom. Wij leveren snel en tegen zeer voordelige tarieven.

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie