Fietshouder

Het vinden van de juiste route kan voor fietsers soms knap lastig zijn. Een telefoon met navigatie systeem kan uitkomst bieden, maar is vaak onhandig om tijdens het fietsen te gebruiken. Het resultaat: je rijdt flink om en komt veel te laat opdagen op de afgesproken locatie. Wil je deze situatie in de toekomst liever voorkomen? Dan is een fietshouder voor jou de ideale oplossing.
Een fietshouder is een telefoonhouder voor op de fiets die je op eenvoudige wijze aan het stuur van je fiets kunt bevestigen. Hierdoor ben je tijdens het fietsen niet meer aan het stuntelen om de juiste route te vinden met een telefoon in je hand. B2Ctelecom laat jou kiezen uit een breed assortiment van fietshouders voor telefoons van verschillende bekende merken.

Bekijk alle accessoires die we aanbieden »

Smartphone fietshouder voordelen

Een fietshouder voor je smartphone helpt jou niet alleen om makkelijk de optimale fietsroute op te zoeken, maar biedt diverse andere voordelen. Het grootste voordeel van een telefoonhouder voor op de fiets is de toegenomen veiligheid. Fietsers die tijdens het fietsen hun mobiele telefoon bedienen, hebben geen oog voor het verkeer om hen heen en belanden hierdoor sneller in risicosituaties. Bovendien brengen zij door dit gedrag ook andere weggebruikers in gevaar.
Een fietshouder lost dit probleem direct op doordat de mobiele telefoon met een handige bike mount bevestigd wordt aan het stuur van de fiets. Hoewel de telefoonhouder eenvoudig te positioneren is, zit hij tegelijkertijd stevig vast. Hierdoor heb jij als fietser je handen vrij en hoef je alleen maar naar je telefoonscherm te kijken om je fietsroute in de gaten te houden. Bijkomend voordeel: tijdens het fietsen mis je nooit meer ongemerkt een oproep!

Telefoonhouder voor in de auto

Naast fietshouders hebben wij bij B2Ctelecom ook telefoonhouders voor in de auto in ons assortiment. Dat is eigenlijk niet meer dan logisch, want ook in de auto leidt het met de hand bedienen van een navigatie systeem op de telefoon tot onoplettendheid bij de bestuurder. Dit veroorzaakt vervolgens weer gevaarlijke situaties in het verkeer, iets wat we net als op de fiets ten koste van alles willen voorkomen.
Het grote verschil van een autohouder in vergelijking met een fietshouder zit hem in de manier van bevestigen. Daar waar een telefoonhouder voor op de fiets met behulp van een bike mount wordt vastgeklikt, wordt een autohouder door middel van een handige zuignap aan het autoraam bevestigd. Net als bij een fietshouder kun jij hierdoor constant je smartphone scherm nauwlettend in het oog houden en ondertussen eenvoudig telefoongesprekken aannemen.

Fietshouder iPhone 5 direct bestellen

De fietshouders in de webshop van B2Ctelecom zijn compatible met een diversiteit aan mobiele telefoons van bekende merken. Voorbeelden zijn onder meer de smartphones van Nokia, Sony, Samsung, Blackberry, Apple, HTC en LG.

Ben jij specifiek op zoek naar een iPhone fietshouder? Dat komt dan goed uit, want daarin zijn wij gespecialiseerd. Wij leveren onder meer fietshouders voor de populaire iPhone 5. Hierbij kun je natuurlijk rekenen op de laagste prijzen en een lange levensduur van al onze producten.

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie