Huawei Y9 (2018) telefoonhoesjes

Huawei Y9 (2018) accessoires

Bescherm jouw telefoon met een Huawei Y9 (2018) hoesje van B2C Telecom 

De Huawei Y9 (2018) is een toevoeging aan het mid-range segment van de Chinese telefoonmaker. De telefoon heeft een fraai scherm dat van rand tot rand loopt, een grote accu en liefst vier camera’s. Als je zoekt naar goedkope Huawei Y9 (2018) hoesjes, dan adviseren we je een blik te werpen op het assortiment van B2C Telecom. We beschikken over telefoonhoesjes in allerlei soorten en maten: stand cases, design hoesjes, achterkantjes, TPU cases en nog veel meer. Bovendien kun je bij B2C Telecom zelf je eigen Huawei Y9 (2018) hoesje ontwerpen. 

De Huawei Y9 (2018) doet denken aan de Huawei Mate 10 Lite en de Huawei Honor 9 Lite. De smartphone beschikt over een metalen behuizing, twee camera’s aan de voor- en achterkant en een 18:9 display. Voor dat alles betaal je zeker niet de hoofdprijs, waarmee meteen het bruggetje naar onze Huawei Y9 (2018) hoesjes is gemaakt. De telefoonhoesjes van B2C Telecom zijn immers spotgoedkoop. Om daarvan overtuigd te raken hoef je alleen maar naar de prijzen van de concurrentie te kijken. 

Een design hoesje maakt jouw Huawei Y9 (2018) zeer exclusief 

De Huawei Y9 (2018) heeft een behoorlijk grote 4000 mAh grote batterij. Dit toestel gaat dus makkelijk twee dagen mee zonder dat je de batterij tussentijds hoeft op te laden. Wil je alle specificaties, zoals het 5,93 inch IPS LCD-display met Full HD+ resolutie, goed beschermen tegen valschade? Kies dan bijvoorbeeld voor een Huawei Y9 (2018) design hoesje, dat beschikt over een hele exclusieve print. De printjes worden door onszelf gemaakt en worden pas op het hoesje gedrukt als je de bestelling hebt geplaatst. 

Een uniek Huawei Y9 (2018) hoesje? Dat maak je gewoon zelf! 

De Huawei Y9 (2018) draait op Android 8.0 Oreo en heeft een octa-core processor met een kloksnelheid van 2,4 GHz. Dit alles kun je het beste uitbreiden met een leuk Huawei Y9 (2018) hoesje, dat ervoor zorgt dat er geen krassen en barsten in en op het design komen. Je kunt bijvoorbeeld zelf een Huawei Y9 (2018) hoesje maken, met eigen teksten, een foto, logo, clip arts, effecten en ga zo maar door. Met onze Phone Case designer kun je je eigen Huawei Y9 (2018) hoesje opvrolijken met ongelooflijk veel opties. Je kunt ontelbaar veel foto's toevoegen aan je eigen ontwerp en een deel van de afbeelding gebruiken voor het lipje waarmee een boekhoesje wordt afgesloten. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een stand case of een TPU case.