Huawei Y7 Prime (2017) accessoires

Bescherm jouw Huawei Y7 Prime (2017) met een heel bijzonder hoesje

De Huawei Y7 Prime (2017) is een apparaat van 5,5 inch met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Verder heeft het 4G-ondersteunde apparaat een ​​snelle processor en een 4000 mAh vaste batterij. Met een Huawei Y7 Prime (2017) hoesje van B2C Telecom zorg je voor een goede bescherming van dit toestel. Wil je dat jouw Huawei Y7 Prime (2017) nog lang meegaat? Kies dan bijvoorbeeld voor een Huawei Y7 Prime (2017) design hoesje, beschikbaar in verschillende thema’s. Met de Phone Case Designer kun je ook heel makkelijk zelf een Huawei Y7 Prime (2017) hoesje ontwerpen.

Met de 12-megapixelcamera achterop en de 8-megapixelcamera voorop kun je prima foto’s schieten en deze Huawei smartphone beschikt over 32 GB opslagruimte. De Huawei Y7 Prime (2017) bescherm je goed met een design hoesje, te krijgen in verschillende thema’s zoals dieren en reizen. Bekijk snel onze collectie design hoesjes op onze website. De thema’s kunnen we op verschillende typen hoesjes printen, zoals boekhoesjes, stand cases en TPU cases. Al deze hoesjes hebben verschillende eigenschappen. Zo hebben boekhoesjes meerdere vakjes aan de binnenkant, heeft een stand case een standaard en is een TPU case gemaakt van zeer flexibel materiaal. Een hard case is ook een optie, deze is gemaakt van zeer stevig materiaal.

Zet zelf een schitterende foto en een tekst op een Huawei Y7 Prime (2017) hoesje

De Huawei Y7 Prime (2017) krijgt een exclusieve uitstraling met een design hoesje, maar je kunt ook een zelf een uniek design op een Huawei hoesje zetten. Dit doe je door gebruik te maken van onze Phone Case Designer en hiermee een Huawei Y7 Prime (2017) hoesje te ontwerpen, met eigen foto’s en teksten.

Met onze Phone Case Designer kun je een fraaie collectie beelden op je hoesje zetten en dit uitbreiden met patronen, teksten in sierletters, effecten en nog heel veel andere mooie dingen. Al je handelingen zijn realtime te volgen. Voeg ook eens een chique logo toe aan je ontwerp. Heb je een TPU case gekozen, dan is ook een goede bescherming van het touchscreen in de vorm van een Huawei Y7 Prime (2017) screenprotector zeer handig. Hiermee is het touchscreen perfect beschermd.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Prints exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering