Huawei Y7 (2017) telefoonhoesjes

Huawei Y7 (2017) accessoires

Hoesjes B2C Telecom beschermen Huawei Y7 (2017)

Voor nog geen 250 euro is het mogelijk om een Huawei Y7 (2017) te bestellen. Dit betekent concurrentie voor bijvoorbeeld de goedkopere modellen van Motorola. Deze budgettopper heeft prima specificaties en het wordt pas echt leuk als je er een hoesje bij neemt van B2C Telecom. Onze goedkope Huawei Y7 (2017) hoesjes passen perfect bij dit niet al te prijzige toestel. Daarnaast ziet de Huawei Y7 (2017) er met onze telefoonhoesjes een stuk hipper uit.

De Huawei Y7 (2017) heeft met 5,5 inch een net iets groter scherm dan het kleinere broertje Huawei Y6, maar de resolutie is exact hetzelfde. De budget telefoon wordt vooruit gestuwd door een 435 chipset, aangevuld met 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Deze eigenschappen zetten de deur open voor een smartphonehoesje, dat hardware en software beschermt als het even tegen zit.

Huawei Y7 (2017) gaat lang mee dankzij telefoonhoesje

Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als je over straat fietst en de Huawei Y7 (2017) valt uit je jaszak als gevolg van een stuurfout. Zonder een beschermende hoes kan het toestel grote schade oplopen als die tegen het asfalt smakt. Door een kleine investering te doen op onze website wordt dit gevaar vermeden. Zit de Huawei Y7 (2017) ingeklemd in een schitterende stand case, dan vangt dit Huawei hoesje de grootste klappen op.

De magnetische afsluiting zal het hoesje tijdens de val van de Huawei Y7 (2017) goed dichthouden. Bovendien is de stand case een hoesje met standaard. Zo vouw je met het grootste gemak de smartphone case om en kun je genieten van een film zonder er enige moeite voor te hoeven doen. Dit zijn extra functionaliteiten waar veel smartphone gebruikers enthousiast van worden. De veiligheid van het Huawei hoesje wordt gekoppeld aan functionaliteit en onderscheidend vermogen. De printjes op de Huawei Y7 (2017) hoesjes zijn allemaal exclusief en van hoge kwaliteit. 

Scherm Huawei Y7 (2017) veilig met screenprotector 

Foto’s kunnen met de Huawei Y7 (2017) genomen worden met een 12MP camera en een 8MP selfiecamera. Zorg ervoor dat de foto’s scherp te zien blijven en kies voor een transparante, matte of glazen screenprotector voor het scherm. Rond waaiend stof of neerdalende kiezelsteentjes krijgen hierdoor geen kans om het scherm van de Huawei Y7 (2017) aan te tasten. Wat de Huawei Y7 verder interessant maakt is de flinke 4000 mAh accu. Dit levert een behoorlijke accuduur op. Nog een belangrijk argument om een hoesje en screenprotector te nemen. Goedkope hoesjes voor de Huawei Y7 (2017) koop je bij B2C Telecom.