Huawei Y625 telefoonhoesjes

Huawei Y625 accessoires

Bescherm Huawei Y625 met hoesjes B2C Telecom

De Huawei Y625 is een bescheiden en betaalbare Android-smartphone. Het toestel combineert redelijke specificaties met een prijskaartje van minder dan 130 euro. Zo heeft het toestel een 5 inch scherm en een 1.2 GHz quad-core processor. Dit degelijke toestel kunt u nog degelijker maken door er een hoesje bij te nemen. Bij B2C Telecom kunt u Huawei Y625 hoesjes kopen in ontzettend veel varianten.  

De Huawei Y625 kan interessant zijn voor mensen met een sim only-abonnement. Als u er een leuk Huawei Y625 hoesje bij aanschaft, kunt u voor langere tijd vooruit met deze gsm. Een design hoesje met onderscheidende print van B2C Telecom is bijvoorbeeld een zeer goede optie. De Huawei Y625 design hoesjes worden door B2C Telecom ontworpen en bedrukt.

Dit gebeurt met onze eigen printservice. We investeren voortdurend in nieuwe technieken. Hierdoor blijft de kwaliteit van onze printservice ook toenemen. Dat ziet u terug in de design hoesjes. Deze Huawei Y625 hoesjes treft u dus in geen enkele andere webshop aan! Wij bedrukken de smartphone hoesjes met de hoogste kwaliteit UV-inkt en zorgen zo voor een duurzaam ontwerp.

Ontwerp zelf Huawei Y625 hoesje

De design hoesjes zijn dus zeer bijzonder. We kunnen ons toch voorstellen dat u met een uniek product in uw broekzak rond wilt lopen. In dat geval doen we u er zeker een plezier mee door u te attenderen op de optie om een eigen smartphone hoesje te maken voor de Huawei Y625. Bij B2C Telecom kunt u zelf uw mooiste foto’s en teksten op een boekhoesje zetten. Dit doet u met onze Phone Case Designer, die we in eigen beheer hebben ontwikkeld.

Is de buitenkant van het smartphone hoesje voor u helemaal niet zo belangrijk? Dan zou u bijvoorbeeld voor een stand case kunnen gaan. Deze Huawei Y625 cases zijn zeer strak en minder opvallend. Als u tenminste voor zwarte of rode kleur gaat, zonder verdere opdruk. De knoppen aan de zijkant zijn gemakkelijk te bedienen en aan de onderkant zit een uitsparing voor de oplader. Het smartphone hoesje kan horizontaal neergezet worden.

Screenprotector houdt scherm Huawei Y625 netjes

Met een glazen, matte of transparante screenprotector houdt u het scherm van de Huawei Y625 netjes. Deze Huawei accessoire is gemakkelijk aan te brengen. Om u hierbij te helpen hebben we een instructie-video op de website geplaatst. U kunt de Huawei Y625 screenprotector en het hoesje ook altijd in onze showroom op komen halen en laten bevestigen door onze medewerkers.