Huawei Y6 Pro 2017 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Huawei Y6 Pro 2017.

Geselecteerde filters:
Hoesjes
1 resultaat
Geselecteerde filters:
Hoesjes

Bescherm Huawei Y6 Pro 2017 met hoesjes B2C Telecom

De Huawei Y6 Pro 2017 is een variant op de Huawei Y6 2017, die zowat tegelijkertijd is verschenen. De nieuwere versie is verbeterd. De behuizing is van metaal in plaats van plastic en op de achterkant is ruimte gemaakt voor een vingerafdrukscanner. Heb je een telefoonhoesje nodig, dat de Huawei Y6 Pro 2017 optimale bescherming biedt voor een lage prijs? Dan zit je goed op de website van B2C telecom. Onze Huawei Y6 Pro 2017 hoesjes hebben een fantastische prijs-kwaliteit verhouding.

De Huawei Y6 Pro 2017 is in drie kleuren (zwart, zilver en goud) te krijgen en heeft een adviesprijs van 179 euro. We hebben dus te maken met een budgetsmartphone. De Huawei Y7 Pro 2017 heeft wel dualsim-ondersteuning, wat niet iedere budget telefoon kan zeggen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld aparte abonnementen hebt voor privé en zakelijk. Het betekent namelijk dat je twee simkaarten tegelijk kunt gebruiken.

Huawei Y6 Pro 2017 boekhoesje met lipje ideaal

Maar zowel op het werk als in de thuissituatie kan de telefoon natuurlijk altijd een keer uit je handen vallen. Op zulke momenten is het nodig dat de Huawei Y6 Pro 2017 goed beschermd is. Dit krijg je voor elkaar met onze boekhoesjes met magnetische sluiting. Vanwege het magnetisch lipje aan de buitenkant is het boekhoesje altijd goed afgesloten. Dat is belangrijk. Als de telefoon in een tas is weggestopt, kunnen scherpe voorwerpen geen schade berokkenen.

Met de Huawei Y6 Pro 2017 boekhoesjes zijn alle zijden van de smartphone volledig beschermd. Deze smartphone hoesjes hebben nog meer handige functies. Zo zijn er aan de binnenzijde vakjes aangemaakt. Hier kunnen briefgeld en pasjes in worden opgeborgen. Met deze telefoonhoesjes is een portemonnee eigenlijk niet meer nodig. Tijdens het uitgaan hoef je dus een last minder met je mee te dragen.

Foto's en teksten zetten op boekhoesje 

Wij bieden ook de mogelijkheid om eigen foto’s en teksten op deze Huawei hoesjes te zetten. Dit kan met onze Phone Case Designer. Maak zelf een Huawei Y6 Pro 2017 hoesje en maak jouw telefoon uniek. Wij bedrukken jouw ontwerp met de grootst mogelijke zorg op het boekhoesje. Dit gebeurt met geavanceerde technieken en een speciaal soort inkt. De inkt is zeer duurzaam. Jouw eigen ontwerp gaat dus zeer lang mee. We maken ook zelf prints, die we op de boekhoesjes zetten. Die vind je terug in ons assortiment design hoesjes. Deze mooie Huawei Y6 Pro 2017 hoesjes zijn beschikbaar in verschillende thema’s.  

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken