Huawei Y3 2017 telefoonhoesjes

Huawei Y3 2017 accessoires

Pimp Huawei Y3 2017 op met hoesje B2C Telecom

De Huawei Y3 2017 is een budgettelefoon. Wie een klein en goedkoop toestel zoekt, kan uitstekend uit de voeten met deze telefoon. Het toestel is slechts 5 inch groot en de schermresolutie bedraagt 854 bij 480 pixels. Als het goed is weerhoudt je dat niet om een leuk hoesje te kopen voor de Huawei Y3 2017. Koop je die bij B2C Telecom, dan is die ook nog erg goedkoop en uitdagend. De Huawei Y3 2017 wordt opgepimpt met een hoesje van B2C Telecom.

De Huawei Y3 2017 heeft 1 GB aan werkgeheugen en 8 GB aan opslagcapaciteit. Verder heeft Huawei een Phone Manager toegevoegd. Hiermee kan werkgeheugen en opslagcapaciteit vrij worden gemaakt. Door een telefoonhoesje aan te schaffen ben je er zeker van dat de Huawei Y3 2017 nog een lange tijd mee kan. Beide producten hebben als specifieke kenmerk dat ze zeer goedkoop zijn, dus vullen elkaar wat dat betreft behoorlijk goed aan.

Telefoonhoesjes Huawei Y3 2017 zeer onderscheidend

Onze Huawei Y3 2017 hoesjes zijn bovendien erg mooi en onderscheidend. Door de moderne uitstalling geven onze smartphonehoesjes het toestel extra cachet. De behuizing en het design van de Huawei Y3 2017 zijn niet van het meest exclusieve soort maar met onze smartphone hoesjes oogt het apparaat wel veel luxer. Op die manier lijkt het net alsof je met de Huawei Y3 2017 een gadget in handen hebt dat te koop staat in een hogere prijsklasse.

Huawei staat bekend om kwalitatief goede producten, die voor een aantrekkelijke prijs aan te schaffen zijn. Ze hebben dus een goede prijs-kwaliteit verhouding, net als onze telefoonhoesjes en screenprotectors. Met deze laatst genoemde Huawei accessoire krijgt het scherm een extra veiligheidszegel. Screenprotectors zijn er in verschillende soorten en ook deze smartphone accessoires hebben met elkaar gemeen dat ze erg goedkoop zijn. Daarnaast krijgt het scherm met een screenprotector van B2C Telecom een groot incasseringsvermogen.

Praktische en multifunctionele telefoonhoesjes voor Huawei Y3 2017

De foto’s worden met de Huawei Y3 2017 vastgelegd met een 8 en 2 megapixelcamera. Links van de camera heeft Huawei een grote speaker geplaatst. Hiermee kun je volgens de fabrikant zelfs in een luidruchtige omgeving een fijn gesprek voeren als je gebeld wordt. Met onze stand cases kun je vastgelegde beelden op de Huawei Y3 2017 bekijken terwijl deze horizontaal op tafel staat en je de handen vrij hebt. Een stand case is een uiterst praktisch en multifunctioneel Huawei hoesje. Onze goedkope smartphone cases en accessoires beschermen niet alleen, ze zijn ook nog eens van vele markten thuis.