Huawei Y3 2 | Y3 II telefoonhoesjes

Huawei Y3 2 | Y3 II accessoires

Hoesjes van B2C Telecom voor Huawei Y3 II

De Huawei Y3 II heb je voor een zeer bescheiden aanschafprijs in bezit. Het is dan ook een van de goedkopere smartphones van Huawei. Voor nog geen honderd euro is de Huawei Y3 II te koop, maar hier staan wel behoorlijke goede specificaties tegenover. Om deze moderne telefoon goed te beschermen is een leuk hoesje gebruiken zeer verstandig. Goedkope Huawei hoesjes en andere accessoires zijn hier in vele uitvoeringen te bestellen.

Huawei staat er ook om bekend dat het behalve toptelefoons ook degelijke toestellen op de markt brengt, waarmee het ook de lagere segmenten goed bediend. De Huawei Y3 II is bedoeld voor mensen die een goed uitgeruste smartphone zoeken, maar hier niet diep voor in de buidel willen tasten. Voor deze doelgroep is de Huawei Y3 II een zegen. Als hier ook nog een goedkoop hoesje bij wordt besteld, dan weet je zeker dat je voor een bescheiden totaalprijs zeer veel in handen hebt. De telefoonhoesjes van B2C Telecom zijn beschikbaar in allerlei types en uitvoeringen. Er valt dus volop te kiezen. 

Telefoonhoesjes voor Huawei Y3 II zeer functioneel

Huawei Y3 II is niet uitgerust met een heleboel extra functionaliteiten. Toch kun je snel internetten via 4G en meerdere simkaarten kwijt in het toestel. Handig voor als je op vakantie bent en communicatiestromen wilt scheiden. Ook zijn kosten te besparen in het buitenland door een lokale simkaart in het toestel te steken. Extra functionaliteiten zijn overigens wel aan te treffen in de Huawei Y3 II hoesjes van B2C Telecom. In de smartphonehoesjes zitten meerdere opbergvakjes voor geld en pasjes en de stand cases hebben een standaard waarmee de Huawei Y3 II horizontaal op tafel is neer te zetten.

Deze smartphone cases zien er allemaal erg mooi uit, dankzij de strakke materialen en de onderscheidende prints. De prints op onze design hoesjes zijn zeer exclusief en worden door B2C Telecom zelf bedrukt. Dit onderscheidt ons nadrukkelijk van de concurrerende partijen. Daarnaast is het bij B2C Telecom mogelijk om zelf een hoesje te maken. Hierdoor krijgt het Huawei Y3 hoesje zelfs een unieke uitstraling. Het smartphone hoesje wordt met het eigen ontwerp namelijk op en top persoonlijk.

Scherm Huawei Y3 II  onbeschadigd met screenprotector

Als kers op de taart biedt B2C Telecom screenprotectors aan voor de Huawei Y3 II. Dit maakt het verhaal helemaal af. Een screenprotector van glas of folie zorgt ervoor dat het 4,5 inch scherm met resolutie van 854 bij 480 pixels onbeschadigd blijft. Huawei hoesjes en screenprotectors koop je bij B2C Telecom.