Huawei P9 Lite telefoonhoesjes

Huawei P9 Lite accessoires

Huawei P9 Lite wint aan stijl met hoesje van B2C Telecom

De Huawei P9 Lite is stijlvol en krachtig dankzij respectievelijk het metalen design en de processor met acht cores (3GB werkgeheugen). Er is 16 GB opslagruimte ingebouwd, dat uit te breiden is met een geheugenkaart. Met dit soort specificaties kunt u maar beter het zekere voor het onzekere nemen en de Huawei P9 Lite met een hoesje beschermen. De GSM-hoesjes van B2C Telecom doen dit, zonder daarbij elegantie en verfijning uit het oog te verliezen.

Voor deze Huawei P9 Lite hoeft niet de hoofdprijs te worden betaald en dat geldt ook zeker voor onze hoesjes. Sterker nog, die zal u nergens goedkoper aantreffen. Het is slechts een van de redenen waarom klanten steeds bij ons terugkeren. Een andere reden vormt de uitstraling van de GSM-hoesjes. Neem alleen al de mogelijkheid om zelf een hoesje te ontwerpen voor de Huawei P9 Lite. We merken dat steeds meer klanten hiervoor kiezen. Dat is ook wel te verklaren. Door de regie in eigen hand te nemen en zelf een GSM-hoesje te maken weet u namelijk zeker dat uw toestel een unieke look heeft.

Mooie design hoesjes voor Huawei P9 Lite

Op onze website wordt exact uitgelegd hoe u persoonlijke foto’s en teksten kwijt kunt op het hoesje. Eigenlijk wijst het zich vanzelf. Ook de uitstraling van onze design hoesjes doet vermoeden dat we hier te maken hebben met een bijzonder prijzig product. Niets is echter minder waar! Voor nog geen twintig euro zijn deze boekhoesjes met prints leverbaar. Prints die door onszelf worden ontworpen en bedrukt en nergens anders te verkrijgen zijn. Het aanbod van design hoesjes is bovendien bijzonder groot en gevarieerd.   

Geen viezigheid op Huawei P9 Lite met screenprotector

Ook voor standaard boek en flip hoesjes - dus zonder B2C Telecom-print - hoeft u niet verder te zoeken. Feitelijk vormen onze smartphonehoesjes de perfecte match met de Huawei P9 Lite. Beide producten blinken namelijk uit in prijs-kwaliteit verhouding. Of het nu design hoesjes, stand cases (met standaard) of TPU cases zijn: u krijgt zeer veel voor weinig geld.

De schermen van de hedendaagse GSM's worden steeds groter en geavanceerder. Het vijf inch scherm van deze Huawei P9 Lite mag er ook weer wezen. Dus komt u ook bij dit toestel automatisch uit bij een screenprotector, waarmee het scherm verschoond blijft van krassen, scheuren en viezigheid. Met een screenprotector en een hoesje loopt u niet het risico dat de Huawei P9 Lite het direct begeeft na een botsing met harde en scherpe voorwerpen.