Huawei P8 Lite 2017 telefoonhoesjes

Huawei P8 Lite 2017 accessoires

Fraaie hoesjes van B2C Telecom voor Huawei P8 Lite (2017)

Bij de aanblik van de Huawei P8 Lite (2017) zou u zomaar het idee kunnen krijgen dat u de hoofdprijs hebt moeten betalen. Niets is minder waar. Voor dit prachtige ontwerp hoeft u in verhouding niet erg diep in de buidel te tasten. Toch wilt u de Huawei P8 Lite (2017) nog lange tijd in uw bezit hebben. B2C Telecom heeft hoesjes in huis die dit mogelijk maken.

De fraai afgewerkte behuizing van het toestel wordt gecompleteerd met een 12 megapixel camera op de achterkant, een 8 megapixel camera op de voorkant, snelle hardware en een 5,2 inch grote scherm van 1920 bij 1080 pixels. Bijzonder fraai afgewerkt, dat zijn ook onze GSM-hoesjes. Dat geldt in het bijzonder voor de design hoesjes.

De binnen- en buitenzijde zijn vervaardigd van het best soort materiaal, dat ervoor zorgt dat de Huawei P8 Lite (2017) bij een ongelukje verzekerd is tegen valschade. Daarnaast zijn de hoesjes een waar toonbeeld van elegantie. Ze geven het toestel net dat beetje extra uitstraling waarnaar u waarschijnlijk naarstig op zoek bent. De prints zijn namelijk exclusief door B2C Telecom geproduceerd op onze hoofdvestiging.

Eigen hoesje maken voor Huawei P8 Lite (2017)

Toch kan het zijn dat een kennis of collega met hetzelfde GSM-hoesje rondloopt. Onze smartphonehoesjes zijn namelijk bijzonder populair. Maar zelfs dat kunt u voorkomen, door uw eigen hoesje te ontwerpen voor de Huawei P8 Lite. Dit is eenvoudiger dan het wellicht klinkt. Dat komt omdat u gebruik kunt maken van onze unieke Photo Case Designer. Hiermee maakt u in een vloek en een zucht uw eigen smartphone hoesje, voorzien van persoonlijke beelden en teksten. 

Huawei P8 Lite (2017) blijft mooi met screenprotector

Altijd al de schitterende foto’s van uw laatste wereldreis dagelijks in het zicht willen hebben? Dan kan, door ze op het hoesje van de Huawei P8 Lite (2017) te plaatsen. Ook voor bedrijven kan het interessant zijn om hun eigen hoesjes te ontwerpen, als ze op een onderscheidende manier uniformiteit willen uitstralen met hun GSM's. Zakelijke klanten kunnen van ons een gratis proefdruk toegestuurd krijgen van de hoesjes met foto’s en teksten, zodat ze weten wat ze in huis halen.

Het kostbaarste element van de Huawei P8 Lite (2017) is natuurlijk het scherm. We kunnen ons voorstellen dat u hiervoor een extra slot op de deur wilt. Door een screenprotector te bestellen voorkomt u dat het scherm scheurtjes oploopt zonder dat u er erg in hebt. Voor bijzondere smartphone accessoires en leuke hoesjes bent u op deze site perfect op je plek.