Huawei P20 Lite telefoonhoesje maken

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Huawei P20 Lite.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Telefoonhoesje maken
3 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Telefoonhoesje maken

Maak je eigen unieke Huawei P20 Lite hoesje bij B2C Telecom 

De Huawei P20 Lite is het kleine broertje van de Huawei P20 en heeft een 16 megapixel-frontcamera en een scherm van 5,8 inch, met een resolutie van 2280 bij 1080 pixels. De smartphone heeft een nagenoeg randloos scherm, dat met je gezicht is te ontgrendelen. Met een goedkoop Huawei P20 Lite hoesje blijft het apparaat schadevrij. Wil je een unieke Huawei P20 Lite case? Bij B2C Telecom kun je zelf een hoesje maken, met eigen foto’s of een logo erop. Je kunt zoveel foto’s gebruiken als je zelf wilt! 

De Huawei P20 Lite heeft fraaie eigenschappen, zoals het voorkantvullende scherm met ‘notch’. Dit is een kleine uitsnede aan de bovenkant, waar onder meer de 16 megapixel-frontcamera in verwerkt is. De aanschaf van een Huawei P20 Lite hoesje is niet alleen vanwege het veiligheidsaspect een verstandige keuze. Onze hoesjes zijn namelijk behalve stevig en schokabsorberend ook geweldig om te zien. Neem bijvoorbeeld onze design hoesjes. Deze zijn zo bijzonder dat ze alleen bij ons te koop zijn. Tegen zeer lage kosten uiteraard.

Een speciaal patroon, een chique logo, een glossy effect: zet ze op een Huawei P20 Lite hoesje

Dat de Huawei P20 Lite wel iets wegheeft van de Apple iPhone X, wil wat zeggen aangaande het design. Deze Huawei P20 Lite kun je uniek maken door er zelf een hoesje voor te ontwerpen. Jouw eigen smartphone hoesje kun je ontwerpen met onze gebruiksvriendelijke Phone Case Designer. Hiermee kun je je eigen foto’s en teksten op boekhoesjes en TPU hoesjes zetten.

Je kunt zelfs effecten, clip arts, patronen en jouw favoriete achtergrondkleur toevoegen. De wijzigingen die je aanbrengt zijn real time te aanschouwen. Bij een boekhoesje is zelfs de sluitclip door jou te ontwerpen. Je kunt jouw Huawei P20 Lite hoesje voorzien van meerdere teksten en foto’s. Zet je het design op een TPU case, dan is het goed om er ook een Huawei P20 Lite screenprotector bij te bestellen.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken