Huawei P20 Lite stand case

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Huawei P20 Lite.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Stand Case
20 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Stand Case
1 2

Goedkope Huawei P20 Lite stand case is zeer multifunctioneel

De Huawei P20 Lite heeft heel veel moois te bieden, zoals een scherm in Full HD+ met een resolutie van 2.280 bij 1.080 pixels en een Kirin 659-processor. Zoek je een leuk Huawei P20 Lite hoesje, dat je als een standaard kunt gebruiken? Onze stand cases voorkomen niet alleen schade aan het fraaie design van de Huawei P20 Lite, ze zijn ook nog eens zeer multifunctioneel. Je kunt ook zelf een Huawei P20 Lite hoesje ontwerpen, met jouw naam of een logo erop.  

De Huawei P20 Lite heeft onder meer een 16 megapixel-frontcamera en een dubbele camera achterop. Onze Huawei P20 Lite hoesjes beschikken over alle nodige uitsparingen en zijn zeer praktisch. Dat geldt zeker ook voor de stand cases. De materialen (PU-leer en TPU) zijn onverwoestbaar en schokabsorberend. Maar het mooie is natuurlijk de extra standaard, waarmee filmpjes kijken een zeer prettige aangelegenheid wordt.

Onze veelzijdige stand cases beschermen de Huawei P20 Lite optimaal

Je kunt zelf teksten en foto’s op een stand case, boekhoesje of een TPU case zetten. Een boekhoesje wordt het meest verkocht. De stand case is een variant daarop. Het hoesje geeft je volledige toegang tot knoppen en poorten en wordt geleverd in de leukste printjes. Maar we hebben ook stand cases die er strak en zakelijk uitzien. Dus of je nu veel in vergadering zit of veel festivals bezoekt, we hebben de geschikte stand case voor je op voorraad.

De case is gemaakt van TPU (flexibel) van goede kwaliteit. Je kunt tevens pasjes en wat papiergeld kwijt in onze stand cases. De hoesjes worden afgesloten middels een magneet. Met een stand case is jouw Huawei aan alle zijden maximaal beschermd. Een TPU hoesje beschermt alleen de achterkant en de zijkanten van de Huawei P20 Lite. Het scherm van de smartphone ligt nog deels vrij met dit hoesje. Daarom wordt er vaak een Huawei P20 Lite screenprotector bij dit hoesje besteld.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken