Huawei P20 Lite design hoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Huawei P20 Lite.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
751 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
1 2 ... 47

Bescherm je Huawei P20 Lite met exclusieve en trendy design hoesjes 

De Huawei P20 Lite is ietsje goedkoper dan de Huawei P20 en heeft fraaie specificaties. De telefoon valt op dankzij het grote voorkant vullende scherm en is met je gezicht te ontgrendelen. Al gedacht aan een leuk Huawei P20 Lite hoesje? Onze design hoesjes beschermen de Huawei P20 Lite niet alleen, ze geven jouw toestel ook een exclusieve uitstraling. Je kunt er ook voor kiezen om een eigen Huawei P20 Lite hoesje te ontwerpen, met jouw naam, een logo of foto’s erop.  

De Huawei P20 Lite beschikt over een 16 megapixel-frontcamera en een groot scherm, dat een resolutie heeft van 2280 bij 1080 pixels. Ook tref je een dubbele camera aan op de achterkant, waarmee je een bokeh-effect kunt toevoegen aan je foto’s. Huawei P20 Lite design hoesjes zijn in vele opzichten bijzonder. Ze hebben alle nodige uitsparingen en zijn zeer stevig. Het materiaal is schokabsorberend en voelt heel praktisch aan. Jouw Huawei P20 Lite zal met een design hoesje niet zo snel uit je handen vallen. Dat is precies de bedoeling. Want valschade wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen.

Unieke print geeft jouw Huawei P20 Lite een schitterende look

De Huawei P20 Lite heeft een fraai design, dat een beetje wegheeft van de iPhone X. Gelukkig is de prijs lager. Een design hoesje geeft de telefoon een nog fraaier uiterlijk, dankzij de printjes in verschillende thema’s. Onze Huawei P20 Lite design hoesjes zijn nergens anders te koop, dat maakt ze zeker bijzonder. Ze zijn namelijk door onszelf ontworpen.

Je kunt zelf ook een unieke Huawei P20 Lite accessoire creëren, door een hoesje zelf te ontwerpen. Dit is in een aantal simpele stappen te realiseren met onze gebruiksvriendelijke Phone Case Designer. Alle designs, of die van nu van jezelf zijn of van B2C telecom, komen op een boekhoesje of een TPU hoesje te staan. Een stand case kan ook, dit is een variant op een boekhoesje. Als je het design op een TPU case zet is ook een Huawei P20 Lite screenprotector zeer handig.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken