Huawei P10 Plus telefoonhoesjes

Huawei P10 Plus accessoires

B2C Telecom-hoesje geeft Huawei P10 Plus iets extra’s

Het laatste woordje in de naam Huawei P10 Plus doet vermoeden dat deze GSM iets extra’s biedt ten opzichte van de Huawei P10. En dat is ook het geval. De Plus heeft meer werkgeheugen en opslagruimte dan het origineel. Voor beide toestellen geldt dat ze niet onbezorgd door het leven kunnen zonder een geschikt hoesje. De GSM-hoesjes van B2C Telecom geven de Huawei P10 Plus meer kleur, uitstraling en vitaliteit.

De Huawei P10 Plus heeft een dubbele Leica-12-megapixelcamera op de achterkant en hiermee is in rap tempo een groot arsenaal aan flitsende foto’s aan te leggen. Het is de bedoeling dat u deze fotocollectie nog lange tijd kunt raadplegen. Dit rechtvaardigt de aanschaf van een leuk hoesje, dat de Huawei P10 Plus de bescherming geeft waar het recht op heeft. Voor goedkope GSM-hoesjes kunt u bovendien nergens beter terecht dan bij B2C Telecom. 

Stand cases voor Huawei P10 Plus in verschillende kleuren 

De GSM is beschikbaar in de kleuren Graphite Black, Prestige Gold, Mystic Silver, Rose Gold, Greenery en Dazzling Blue. Ook ons hoesjes zijn leverbaar in verschillende aansprekende kleuren. De stand cases staan op onze website afgebeeld in alle kleuren van de regenboog. De houder is gemaakt van onverwoestbaar TPU - dit is een rubbersoort - terwijl de buitenkant van hoge kwaliteit PU leer is. De Huawei P10 Plus zal hierdoor minder snel gebruikssporen oplopen.

Gelukkig maar, want u wilt het liefst een langdurige relatie met de Huawei P10 Plus aangaan en neemt geen genoegen met een vluggertje. Dat laatste kan gebeuren, als u zo eigenwijs bent om met een GSM rond te lopen zonder hoesje. Stel u wandelt al append door de winkelstraat en let even niet op het tegemoetkomende verkeer. Dan is het niet denkbeeldig dat een andere voetganger het apparaat uit uw handen stoot, waarna de Huawei P10 Plus kennismaakt met de straatstenen.

Huawei P10 Plus flexibel met TPU case

Zonder een smartphonehoesje is de schade niet te voorzien. De kleur van de Huawei P10 Plus zal dan plots niet meer zo Prestige Gold of Dazzling Blue zijn. Vervolgens is het nog maar de vraag of de 2,4 GHz octa-core Kirin 960-chipset nog zo rap zal zijn als voorheen. U voorkomt dus een hele hoop ellende door voor een kleine prijs een beschermde hoes te kopen. Door de uitsparingen zijn alle aanwezige knoppen eenvoudig te bedienen en hoeft het apparaat nooit uit het hoesje te worden gehaald.