Huawei P10 Lite telefoonhoesjes

Huawei P10 Lite accessoires

Huawei P10 Lite sterker met hoesje van B2C Telecom

De Huawei P10 Lite is niet in alle opzichten het kleine broertje van de Huawei P10 en P10 Plus. De smartphone is weliswaar iets minder krachtig, maar beschikt wel over een groter beeldscherm dan de P10. De batterij gaat zeker een dag lang mee zonder tussentijds opladen. Voor de telefoon zelf geldt dat die langer meegaat met een hoesje. De hoesjes van B2C Telecom geven de Huawei P10 Lite bovendien een leuke uitstraling.  

Dat is ook logisch als je het aanbod van hoesjes bekijkt op onze website. De siliconen hoesjes zou je zelfs schattig en aandoenlijk kunnen noemen, gezien het 3D Beertje Design. Door de hoge kwaliteit silicium zijn deze hoesjes beresterk en is de achterkant van de smartphone goed beschermd tegen valschade. Het is wel zeer handig om hier een screenprotector bij te nemen. Het touchscreen van de moderne smartphone is namelijk zeer kostbaar en vatbaar voor krassen.

Scherm Huawei P10 Lite krasvrij met screenprotector

De Huawei P10 Lite heeft een 5,2 inch Full HD-beeldscherm, een 12-megapixelcamera op de achterkant en een 8-megapixelcamera op de voorkant. De mooie foto’s die je met deze smartphone kunt schieten wil je natuurlijk haarscherp in beeld blijven brengen. Dan is een screenprotector dus zeer welkom. De folie van de screenprotector zorgt ervoor dat het 5,2 inch Full HD-beeldscherm krasvrij blijft.

Een hoesje van een andere orde dan het siliconen hoesje met beren is een stand case. Hierop is geen plek voor vrolijke beertjes. De stand cases kenmerken zich namelijk door een super strak en luxe uiterlijk. Meer geschikt dus voor bijvoorbeeld kantoormedewerkers. Het geeft aan dat B2C Telecom van alle markten thuis is en hoesjes kan leveren aan een grote diversiteit aan doelgroepen. Alle smartphonehoesjes hebben hoe dan ook het specifieke kenmerk dat ze jouw cruciale gadget de hoognodige bescherming bieden.

Hoesje beschermt Huawei P10 Lite

Want ook op de werkplek kan met zomaar misgaan. Wat als er tijdens de pauze een beker koffie over de Huawei P10 Lite valt, op het moment dat je met collega’s de voetbalverslagen van het afgelopen weekend door aan het nemen bent. Dan prijs je jezelf gelukkig als je het toestel aangekleed hebt met een stand case van B2C Telecom. Deze Huawei hoesjes zijn bovendien handig om pasjes in te bewaren en ze zijn als standaard neer te zetten op je bureau. Je kunt ook volstaan met de aanschaf van een TPU case. Net als bij de siliconen hoesjes is het hierbij handig als je er een screenprotector aan toevoegt. Doe je de bestelling op de website van B2C Telecom, dan weet je dat je nog lange tijd vooruit kunt met de Huawei P10 Lite.