Huawei P10 telefoonhoesjes

Huawei P10 accessoires

Hoesjes B2C Telecom completeren Huawei P10 

De Chinese fabrikant Huawei kennen we vooral van de smartphones in het wat goedkopere segment. Maar met de Huawei P10 heeft de fabrikant een toptoestel weten te produceren, met een prachtig design, een ultrasnelle processor en een camera van hoge kwaliteit. Een goede bescherming van dit toestel, in de vorm van een hoesje, is een must. Voor alle hoesjes op onze website geldt dat de telefoonhoesjes bijzonder hoog scoren in prijs- kwaliteitverhouding.  

Voor fotoliefhebbers is de Huawei P10 een geschenk uit de hemel. Net als de voorganger P9 beschikt de P10 over een dubbele camera, waarmee het prettig kiekjes schieten is van een hoge kwaliteit. Dat geldt voor alle soorten foto’s, inclusief de geliefde selfies. Een toestel van deze klasse, dat ook nog eens behoorlijk prijzig is, kun je niet anders dan aankleden met het best denkbare telefoonhoesje.

Dankzij de twee Leica-camera's van 12 megapixels per stuk ben je qua foto’s verzekerd van de gewenste diepte en scherpte. Zelfs als je besluit honderd foto’s achter elkaar te schieten. Met een TPU case ben je ervan verzekerd dat de achterkant van de Huawei P10 optimaal is beschermd, zonder aan flexibiliteit in te boeten. Dankzij de juiste uitsparingen zijn alle knoppen op het apparaat perfect te bedienen en kun je probleemloos prachtige foto’s maken.

Stand cases op maat gemaakt voor Huawei P10

Ook onze stand cases zijn op maat gemaakt voor de Huawei P10. Deze telefoonhoesjes beschikken tevens over handige opbergvakjes, waarin je papiergeld en pasjes kwijt kunt. Ook bij deze smartphonehoesjes zijn de uitsparingen in ruime mate aanwezig, waardoor de Huawei P10 zeer praktisch blijft in gebruik. Daarnaast kan de stand case als standaard worden gebruikt. Dat is ideaal als je handen vrij wilt houden, bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film of video. Deze smartphone hoesjes zijn in verschillende kleuren en prints beschikbaar.

Smartphonehoesje beschermt Huawei P10

Maar bovenal bieden de telefoonhoesjes dus de benodigde protectie voor dit toptoestel, dat een zeer gladde maar fijne en oogstrelende afwerking heeft. Je zou niet zeggen dat een toestel van een dun formaat als deze over indrukwekkende hardware beschikt. Toch is de Huawei P10 uitgerust met een hypersnelle processor, die het mogelijk maakt om volop te multitasken. Waar en wanneer je maar wilt. Het geeft aan dat je er zeer verstandig aan doet om jezelf en deze Huawei P10 te belonen met een telefoonhoesje van B2C Telecom. Met een zeer kleine investering op onze website zorg je ervoor dat je Huawei P10 nog een lang en prettig leven beschoren is.