Huawei Nova Plus telefoonhoesjes

Huawei Nova Plus accessoires

Hoesjes van B2C Telecom geven Huawei Nova Plus meerwaarde

De Huawei Nova Plus gaat een stapje verder dan de Huawei Nova. De Nova Plus heeft een betere camera, met 16 in plaats van 12 megapixel en optische beeldstabilisatie voor stabiliteit bij het filmen. Daarnaast is er een mogelijkheid voor Dual SIM en een vingerafdruksensor op de smartphone aanwezig. Tel je alle eigenschappen bij elkaar op, dan kom je niet onder een leuk telefoonhoesje uit. Met behulp van onze hoesjes blijft de Huawei Nova Plus optimaal presteren.

De prestaties van de Huawei Nova Plus zijn verdienstelijk te noemen. Deze komen tot stand met Android 6.0 Marshmallow en onder de motorkap bevindt zich een Qualcomm Snapdragon 625-processor. Onder deze motorkap zitten zeer veel kwetsbare onderdeeltjes. Lopen deze schade op, dan kan het apparaat haperingen gaan vertonen. Dit voorkom je met een telefoonhoesje. Met een smartphonehoesje kun je met een gerust hart op stap met de Huawei Nova Plus.

Hoesje zelf ontwerpen voor Huawei Nova Plus

Dit komt door het degelijke materiaal waar onze hoesjes van gemaakt zijn. Het TPU en hoogwaardige leer maken de smartphone weerbaar tegen schokken, stoten en klappen. Hierdoor loop je niet het gevaar dat er allerlei waardevolle bestanden verloren raken tijdens een vervelende gebeurtenis. Aangezien de interne opslagcapaciteit 32GB bedraagt, die met een microSD-kaart verder is uit te breiden, kun je heel wat documenten kwijt op de Huawei Nova Plus.

Dat je zelf een hoesje kunt ontwerpen voor dit toestel beschouwen we overigens als een grote plus. Veel van onze klanten delen die mening, aangezien er massaal gebruikt wordt gemaakt van deze service. Voor weinig geld kun je een unieke persoonlijke touch aan het toestel geven. Door het Huawei hoesje te voorzien van afbeeldingen waar je een speciaal gevoel bij hebt. Met onze Photo Case Designer kun je een tiental van dit soort foto’s kwijt op je smartphonehoesje.

Huawei Nova Plus krijgt prachtige look met design hoesje

Natuurlijk zijn er nog veel andere opties voorradig. Onze design hoesjes zijn een speciale vermelding waard. Je kunt kiezen uit wel tientallen verschillende design hoesjes, die de Huawei Nova Plus behalve bescherming tevens een schitterende look geven. Een extra schild voor het 5,5 inch IPS-scherm creëer je met een screenprotector. Deze zijn beschikbaar in uitvoeringen van glas en van folie. De screenprotector met glas is ietsje makkelijker aan te brengen op de telefoon, maar beide smartphone accessoires zien er op toe dat het scherm van de Huawei Nova Plus nog lang genietbaar blijft. Met de screenprotectors en hoesjes van B2C Telecom is jouw Huawei Nova Plus klaar voor de toekomst!