Huawei Nova 2 accessoires

Bescherm Huawei Nova 2 met hoesjes B2C Telecom

De Huawei Nova 2 oogt stijlvol en lijkt een beetje op de Huawei Honor-toestellen. Op de achterkant vinden we een dubbele camera en op de voorkant zit een 20-megapixelcamera. Onder de motorkap ligt een Kirin 659-chipset, bijgestaan door 4 GB werkgeheugen. Samen met een leuk hoesje komt u uw tijd prima door met de Huawei Nova 2. De goedkope Huawei Nova 2 hoesjes van B2C Telecom bieden veel veiligheid en comfort.

De Huawei Nova 2 is een middenklasser met zeer goede specificaties. De smartphone draait op Android 7.0 Nougat in combinatie met de EMUI 5.1-schil van Huawei. Verder beschikt de Nova 2 over een 5 inch-beeldscherm met dunne schermranden en 64 GB opslaggeheugen. Met de smartphone hoesjes van B2C Telecom kunt u voor lange tijd zeer goed uit de voeten met dit soort luxe specificaties. U wilt immers niet dat er onherstelbare schade optreedt, op het moment dat er een ongelukje gebeurt met de Huawei Nova 2.

Huawei Nova 2 hoesjes goedkoop en stijlvol

Met een Huawei hoesje kunt u er vanuit gaan dat er geen gegevens van de harde schijf van het toestel verloren raken, mocht het een keer op de grond vallen. Gebeurt dit wel, dan wordt u opgezadeld met extra kosten. Kosten die u zich kunt besparen door een kleine investering te doen in de vorm van een hoesje. Huawei Nova 2 hoesjes vindt u vanaf heden structureel terug op onze website, in allerlei fraaie vormen.

Onze Huawei Nova 2 stand cases bijvoorbeeld komen uitstekend uit de test als het gaat om het bieden van veiligheid in combinatie met comfort. Pasjes en briefgeld kunt u erin kwijt, de pasvorm is perfect en de sluiting is adequaat. Natuurlijk zijn deze hoesjes gemaakt van hoge kwaliteit materiaal. De magneten aan de binnenkant van het hoesje zorgen ervoor dat de gsm goed beschermd is op het moment dat het hoesje wordt afgesloten.

Huawei Nova 2 stand case multifunctioneel

Dit Huawei hoesje is ook te gebruiken als standaard. De Huawei Nova 2 is met deze smartphone case dus horizontaal neer te zetten. Erg fijn als u van filmpjes kijken houdt. Het 5 inch-beeldscherm met Full HD-resolutie leent zich uitstekend voor het kijken van foto's, Full HD-films en series. Uiteraard komen ook zelfgemaakte foto's en filmpjes prima uit de bus op het beeldscherm. Dat komt dus nog eens heel goed uit! Hieruit blijkt maar weer dat de Huawei Nova 2 hoesjes van B2C Telecom meer doen dan alleen het bieden van veiligheid.