Huawei Mate 9 telefoonhoesjes

Huawei Mate 9 accessoires

Huawei Mate 9 nog stijlvoller met hoesjes B2C Telecom

De Huawei Mate 9 is in vele opzichten een waardige opvolger van de Huawei P9. Het toestel heeft een bijzonder ontwerp, is zeer stijlvol en heeft een zeer snelle processor. Daarnaast is de Huawei Mate P9 net als zijn voorganger voorzien van een indrukwekkende camera. Al met al is het zeer onverstandig om met dit prachtige apparaat rond te lopen zonder de bescherming van een hoesje. Met de Huawei Mate 9 hoesjes van B2C Telecom kun je op een zeer duurzame manier vooruit.  

Huawei heeft samen met het Duitse bedrijf Leica wederom een dual-lens camera in het toestel gezet. De camera is deze keer zo mogelijk nog imposanter dan bij de Huawei P9 het geval was. Een combinatie van een 12-megapixel RGB-camera en een 20-megapixel monochrome camera zorgen voor indrukwekkende beelden. De hardware en de software moeten beschermd worden met een Huawei telefoonhoesje, wil je zo lang mogelijk kunnen blijven genieten van de schitterende camerabeelden.

Geen valschade met design hoesjes Huawei Mate 9

Het kan namelijk altijd even tegenzitten. Bijvoorbeeld als je over straat fietst en de Huawei Mate 9 valt uit je jaszak als gevolg van een stuurfout. Zonder een beschermende hoes kan het toestel grote schade oplopen als die tegen het asfalt smakt. Door een kleine investering te doen op onze website wordt dit gevaar vermeden. Het kan bijna niet anders dan dat je daar zelf ook van bewust bent, wanneer je flink geïnvesteerd hebt in de Huawei Mate 9.

Als je kiest voor een design hoesje heb je een case te pakken met daarop een zeer exclusieve print van B2C Telecom. De prints zijn vervaardigd en bedrukt door B2C Telecom. We investeren voortdurend in technieken waardoor we onze printservice naar een hoger level kunnen brengen. De prints zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s. Van dieren tot steden, van landschappen tot schitterende gebouwen. Kijk zelf even welke print op het boekhoesje je zelf het meest bevalt.

Screenprotector houdt touchscreen Huawei Mate 9 levend

Je kunt ook nog altijd ervoor kiezen om zelf een Huawei Mate 9 hoesje te maken. Dit kan met onze unieke Phone Case Designer. Steeds meer klanten maken hiervan gebruik. Zorg er trouwens voor dat die mooie foto’s van je scherp te zien blijven en kies voor een transparante, matte of glazen screenprotector.

Deze Huawei Mate 9 accessoire houdt het touchscreen vitaal. Rond waaiend stof of neerdalende kiezelsteentjes krijgen met een hoesje en een screenprotector van B2C Telecom geen kans om het scherm van de Huawei Mate 9 aan te tasten.