Huawei Mate 10 Lite telefoonhoesjes

Huawei Mate 10 Lite accessoires

Bescherm Huawei Mate 10 Lite met hoesjes B2C Telecom

De Huawei Mate 10 Lite is de voordelige uitvoering van de Huawei Mate 10 Pro. Opvallen doet het toestel vooral met de camera’s. Deze Huawei Mate 10 Lite beschikt namelijk of liefst vier camera’s. Ben je op zoek naar een hoesje dat het apparaat optimaal beschermt en een geweldige uitstraling geeft? Kies dan voor een Huawei Mate 10 Lite hoesje van B2C Telecom. De Huawei Mate 10 Lite hoesjes zijn erg goedkoop.

Dit toestel van Huawei is bepaald geen lichtgewicht, hoewel de naam anders doet vermoeden. Het eerste dat opvalt is het scherm, dat de hele voorkant van het apparaat beslaat. Het randloze scherm gaat gepaard met een stevige metalen behuizing. Nog meer stevigheid creëer je met een Huawei Mate 10 Lite hoesje. Het kan namelijk ieder moment van de dag gebeuren dat het toestel uit de handen valt. Als er dan geen beschermend hoesje omheen zit, zit jij met de gebakken peren.

Foto's blijven scherp dankzij Huawei Mate 10 Lite hoesje

Huawei heeft flink uitgepakt met de camera’s. De Huawei Mate 10 Lite beschikt namelijk niet over een, twee of drie camera’s, maar over vier niet misselijke camera’s. Achterop zit een 16 megapixel-camera, voorop een 13 megapixel-camera. Beide zijn aangevuld met 2 megapixel-lenzen. Op de achterkant wordt die lens gebruikt om scherpere foto’s te schieten in mooie kleuren. Met een Huawei hoesje zorg je ervoor dat het scherm van het toestel de beelden en video’s scherp zal kunnen blijven tonen.  

De Huawei Mate 10 Lite is zeer aantrekkelijk geprijsd. Terwijl je voor de Huawei Mate 10 de hoofdprijs betaalt, kost de Huawei Mate 10 Lite minder dan 400 euro. Toch is het belangrijk dat je een smartphone hoesje bestelt voor deze telefoon. Alleen dan kun je er van op aan dat het apparaat volledig functioneel blijft. Als eerste willen we je wijzen op onze design hoesjes. Deze Huawei Mate 10 Lite design hoesjes hebben een zeer speciale print. Er staan designs op van onze eigen grafisch ontwerper. 

Maak zelf Huawei Mate 10 Lite hoesje

Design hoesjes tref je in geen enkele andere winkel of webshop aan en zijn dus uniek! Dat is ook het geval als je zelf een hoesje maakt. Verschil is echter dat niemand anders dan jij een case die je zelf ontwerpt in bezit kan hebben. Je kunt ook kiezen voor boekhoesjes, stand cases of een TPU case. Bij dat laatste hoesje wordt vaak een screenprotector besteld. Een Huawei Mate 10 Lite screenprotector voorkomt krassen op het scherm.