Huawei Mate 10 telefoonhoesjes

Huawei Mate 10 accessoires

Bescherm Huawei Mate 10 met hoesjes B2C Telecom

De Huawei Mate 10 heeft een 6 inch groot scherm, waarop je volop kunt genieten van films, games en andere multimedia. De hardware is uitstekend en de dubbele camera op de achterkant is zeer opvallend te noemen. Heb je behoefte aan een hoesje dat het toestel beschermt en een chique uitstraling geeft? Ga dan voor een goedkoop Huawei Mate 10 hoesje van B2C Telecom. Onze Huawei Mate 10 hoesjes zijn zeer onderscheidend en in veel gevallen zelfs uniek!  

De phablet heeft een relatief groot beeldscherm dat over een 18:9-beeldverhouding beschikt. De Huawei Mate 10 heeft een Kirin 970-chipset met 4 of 6 GB werkgeheugen onder de motorkap. Deze combinatie zorgt voor grootse prestaties. Je zorgt er met een hoesje voor dat de prestaties consequent goed blijven. Dat is nodig, want de phablet kan altijd een keer uit de handen vallen of blootgesteld worden aan regendruppels als je net in de tuin hebt zitten werken.

Scherpe foto's met Huawei Mate 10 hoesje

De smartphone heeft nauwelijks randen. Verder heeft de Huawei Mate 10 een stijlvolle behuizing, schitterende camera's, een scherp Full HD scherm en een snelle processor. Met een Huawei hoesje blijven al deze mooie functies en specificaties in tact en krijg je niet te maken met haperende onderdelen. Bij een val van de telefoon vangt het hoesje namelijk de grootste en belangrijkste schokken op. Dit komt door het sterke materiaal.

TPU is bijvoorbeeld zeer schokabsorberend en flexibel. Dit komt goed van pas. De Huawei Mate 10 is behoorlijk fors geprijsd, dus een beschermend hoesje nemen is erg belangrijk. Met een hoesje kun je er van op aan dat het apparaat volledig in tact blijft. We willen je eerst wijzen op onze handige stand cases. Deze Huawei Mate 10 stand cases zijn zeer stevig en hebben meerdere functies. Zo hebben deze Huawei hoesjes een standaard, die goed van pas komt bij het kijken van video en film.

Touchscreen in tact met screenprotectors en hoesjes

Dit stand hoesje beschermt tegen barsten, krassen, scheuren en andere beschadigingen. Het bevat vakjes waar je papiergeld en pasjes in kwijt kunt. De hoesjes zijn handig af te sluiten. Dit gebeurt magnetisch. B2C Telecom heeft ook boekhoesjes, design hoesjes en TPU hoesjes waar je uit kunt kiezen. Bij TPU cases wordt vaak een screenprotector genomen.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken