Huawei Honor 8 accessoires

Bescherm Huawei Honor 8 met hoesjes B2C Telecom 

De Huawei Honor 8 heeft een indrukwekkend design van glas en metaal. Het toestel oogt als een vlaggenschip, maar je betaalt veel minder dan voor een toptoestel van bijvoorbeeld Apple of Samsung. Dit schitterende design moet natuurlijk goed beschermd worden. Dit kan met een goedkoop Huawei Honor 8 hoesje van B2C Telecom. Onze boekhoesjes, stand cases, flipcases en TPU cases koppelen veiligheid aan optimaal comfort. 

De Huawei Honor 8 heeft een glazen achterkant die is opgebouwd uit meerdere lagen. Deze achterkant is door al dat glas behoorlijk krasgevoelig. Normaal gesproken moet je dit toestel uit de buurt te houden van sleutels, pasjes en andere scherpe voorwerpen die beschadigingen teweeg kunnen brengen. Met een Huawei Honor 8 hoesje van B2C Telecom hoef je jezelf helemaal geen zorgen te maken over deze problematiek. 

Huawei Honor 8 TPU hoesje zeer flexibel 

Onze Huawei Honor 8 hoesjes zitten het apparaat als gegoten en bieden bescherming tegen krassen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij onze zeer flexibele Huawei Honor 8 TPU hoesjes. Deze zijn gemaakt van hoge kwaliteit TPU. Dit is een soort rubber dat niet kan breken. Het is flexibel, licht in gewicht en ligt prettig in de hand. Alle hoeken en randen van de Huawei Honor 8 worden door dit hoesje heel goed beschermd. 

Bovendien past de Huawei Honor 8 met dit smartphone hoesje altijd in je broekzak. Deze Huawei cases zijn te krijgen in zwart en transparant. Wel wordt vaak een screenprotector besteld bij dit Huawei hoesje. Onze glazen screenprotectors zijn speciaal op maat gemaakt voor de Huawei Honor 8. De Huawei Honor 8 screenprotector is gemakkelijk te bevestigen op de telefoon. Bovendien heeft B2C Telecom een instructie-video gemaakt. Je zult nooit meer hinder ondervinden van vingerafdrukken op je scherm en er ontstaan geen barsten en scheuren. 

Huawei Honor 8 stand case multifunctioneel 

Hierdoor blijft het 5,2 inch-scherm (1920 bij 1080 pixels) volledig in tact. Standaard wordt de Huawei Honor 8 geleverd met een ruime 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. De bestanden en foto’s die je opslaat wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen blijven raadplegen. Ook daarom is een Huawei case nemen zeer aan te bevelen. Dit kan ook een Huawei Honor 8 stand case zijn. Dit beschermhoesje gaat lang mee en bevat veel opties zoals een extra standaard. De op maat gemaakte houder zorgt ervoor dat je altijd bij de knoppen en poorten kan komen. De Huawei Honor 8 hoesjes van B2C Telecom zijn goedkoop en worden zeer snel geleverd!