Huawei Honor 7X accessoires

Bestel een leuk Huawei Honor 7X hoesje voor heel weinig geld

De Huawei Honor 7X is een waardige opvolger van de Huawei Honor 6X. De telefoon heeft een zeer fraai 18:9-beeldscherm, een dubbele camera op de achterkant en een vingerafdrukscanner. Ben je op zoek naar een leuk Huawei Honor 7X hoesje, dat zeer goede bescherming biedt? Kijk dan eens naar onze Huawei Honor 7X hoesjes. Je kunt kiezen uit vele soorten smartphone hoesjes, zoals stand cases, TPU cases, boekhoesjes en flip hoesjes. Onze cases met exclusieve prints zijn uniek. Zelf een Huawei Honor 7X hoesje ontwerpen levert trouwens ook een unieke Huawei accessoire op.    

De aantrekkelijk geprijsde Huawei Honor 7X heeft een Kirin 659-chipset in combinatie met 4 GB werkgeheugen en Android 7.0 Nougat. Dit maakt dat je weinig tekort komt met deze smartphone. Helemaal als je er ook nog eens een goedkoop Huawei Honor 7X hoesje bij koopt. Hiermee zorg je ervoor dat jouw telefoon tegen een stootje kan. Het apparaat zal samen met een case niet snel schade oplopen als die uit je handen valt en een smak op de grond maakt. Ook zullen er geen krassen op je scherm komen te staan als de telefoon in aanraking komt met scherpe voorwerpen.

Op heel veel Huawei Honor 7X cases staan schitterende designs, foto’s en teksten

Een stand case is precies wat jouw Huawei Honor 7X nodig heeft. Niet alleen krijgt de telefoon een geweldige uitstraling, hij wordt met dit hoesje ook nog eens aan alle zijden maximaal beschermd. De telefoon raakt de grond niet, mocht die een keer uit je handen vallen. Bovendien kun je bellen terwijl het hoesje gesloten is! In deze stijlvolle Huawei Honor 7X hoesjes is tevens volop ruimte voor pasjes en papiergeld. De standaard maakt de case helemaal compleet. Hierdoor kun je video’s bekijken terwijl je jouw handen vrij hebt. Als dat niet ontzettend handig is!

Op een stand case hebben we trouwens ook designs gezet, net als op boekhoesjes en TPU hoesjes. Deze designs bedrukken we in ons eigen magazijn op de cases, met zeer hoogwaardige inkt. Onze Huawei Honor 7X design hoesjes zijn te bestellen in zeer veel verschillende thema’s. Het is ook mogelijk het Huawei Honor 7X hoesje zelf te ontwerpen. Welk hoesje je ook kiest, de aanvulling van een Huawei Honor 7X screenprotector is altijd welkom.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken