Huawei Honor 6x accessoires

Huawei Honor 6X heeft hoesje B2C Telecom nodig

De Huawei Honor 6X is een zeer compleet toestel. Het heeft een groot Full HD-scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels, een octa-core processor met kernen geklokt op 2,1 en 1,7 GHz en 3 GB aan werkgeheugen. Verder is de dubbele camera op de achterkant van het toestel opvallend. We raden je aan ons assortiment Huawei Honor 6X hoesjes in onze webshop te bekijken. Met een Huawei Honor 6X hoesje bescherm je het toestel tegen alle mogelijke gevaren.  

De Huawei Honor 6x is één van de goedkoopste smartphones met een dubbele camera aan de achterkant. Het toestel is opgebouwd uit metaal en heeft ook een vingerafdrukscanner op de achterkant zitten. De dubbele camera geeft een uniek diepte effect, waarmee je een contrast aan kunt brengen tussen verschillende objecten of personen op de foto. Een Huawei Honor 6x TPU hoesje is erg licht en ligt prettig in de hand. Je kunt met gemak alle knoppen en poorten bedienen door de uitsparingen in het telefoonhoesje.

Touchscreen beschermen met hoesje en screenprotector

Voor een langere levensduur van je toestel kun je bij dit hoesje het best een screenprotector gebruiken. Deze Huawei accessoire beschermt het kostbare touchscreen. Het scherm is een van de meest kostbare onderdelen van de Huawei Honor 6x. Daarom is het extra handig dat de Huawei Honor 6X stand cases zich volledig om de telefoon sluiten. Het smartphone hoesje bevat een drietal opbergvakjes en een extra vakje voor papiergeld. Extraatje in dit Honor hoesje is de standaard. Hiermee is de Huawei Honor 6x te gebruiken terwijl je de handen vrij hebt.

Naast ondersteuning voor 3G- en 4G-netwerken, is er op de Huawei Honor 6x ook ondersteuning voor bluetooth (versie 4.1) en wifi aanwezig. Door een Huawei hoesje te gebruiken zorg je ervoor dat je altijd en overal connected kunt zijn en blijven. Op onze boekhoesjes met magnetische sluiting kan ook een eigen ontwerp worden geplaatst. Dit kan tevens op een TPU case. Met onze Phone Case Designer kun je zelf foto’s en teksten op een smartphone hoesje zetten.

Unieke Huawei Honor 6X hoesjes maken

Dit levert een uniek smartphone hoesje op, dat niemand anders heeft. Je kunt ook gaan voor een design hoesje. Dit is een hoesje dat is bedrukt met een print van B2C Telecom. Met onze printservice kunnen we zorgen voor een exclusief smartphonehoesje met een bijzonder design. Deze designs zijn beschikbaar in verschillende soorten thema’s. De Huawei Honor 6x bescherm je optimaal met een Huawei case en een screenprotector van B2C Telecom.