Huawei Honor 6C accessoires

Huawei Honor 6C luxer met hoesje B2C Telecom

De Huawei Honor 6C is een budgetsmartphone van het dochtermerk van het Chinese bedrijf Huawei. Het toestel valt op door zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, iets waar Huawei met het submerk Honor een soort patent op heeft. Voor de Huawei Honor 6C zijn op onze website hoesjes verkrijgbaar die het toestel nu en in de toekomst beschermen tegen krassen, scheuren, barsten en vuil. Dit doen ze voor een zeer bescheiden prijs. De telefoonhoesjes van B2C Telecom staan er sinds jaar en dag om bekend dat ze goedkoop zijn en uitblinken in degelijkheid.

De Honor 6C is voorzien van goede specificaties voor een niet al te hoge prijs. Daarnaast heeft het toestel een metalen behuizing en een flinke accu aan boord. Het is dus zeker aan te bevelen een hoesje te nemen voor deze telefoon, net zoals dat geldt voor alle andere budgetsmartphones van het dochtermerk van Huawei. De telefoonhoesjes van B2C Telecom bieden veel waar voor je geld. Ze zijn speciaal op maat gemaakt voor de Huawei Honor 6C en gemaakt van het best materiaal denkbaar. Hierdoor blijft het design van de smartphone in goede staat.

Flexibel telefoonhoesje beschermt Huawei Honor 6C

In het verleden bracht Honor meer budgetsmartphones met een goede prijs-kwaliteitverhouding op de markt. Deze apparaten boden features die je niet zo snel terugziet in hun prijsklasse, waaronder schermen met full hd-resolutie. Deze Honor 6C beschikt over een snelle vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Deze achterkant kan goed worden beschermd met een TPU case. Dit zijn zeer flexibele hoesjes die privé en zakelijk meer dan uitstekend tot hun recht komen. Deze Huawei Honor 6C hoesjes vormen ook een pantser voor de zijkant van de telefoon en ook de voorkant kan tegen een stootje dankzij de ophogingen in het smartphone hoesje.

Scherm Huawei Honor 6C duurzaam met screenprotector

Toch zie je vaak dat er een screenprotector wordt besteld bij dit Huawei Honor 6C hoesje. Dit komt omdat je er dan honderd procent zeker van bent dat het scherm geen schade oploopt tijdens een val op de grond. Screenprotectors kunnen over het scherm van de Huawei Honor 6C worden bevestigd.

Hierdoor is dit waardevolle onderdeel van de smartphone beschermd tegen invloeden van buitenaf. De screenprotectors van folie of van glas zijn net als de hoesjes tegen de gunstigste voorwaarden te bestellen op onze website. Zodat je nog lang zult blijven genieten van de energiezuinige en prijsvriendelijke Huawei Honor 6C.