Huawei Honor 6 Plus telefoonhoesjes

Huawei Honor 6 Plus accessoires

Huawei Honor 6 Plus verdient hoesjes B2C Telecom

De Huawei Honor 6 Plus is een upgrade van de Huawei Honor 6. De Honor 6 Plus wordt aangestuurd door een 64-bit 1,8GHz octacore-processor, die wordt bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen. Het fraaie scherm van de Honor 6 Plus is 5,5 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Zoals Huawei furore maakt met toptelefoons, zo doet B2C Telecom dit met smartphone hoesjes. Neem een onderscheidend design hoesje of een Huawei Honor 6 Plus stand case en bescherm het toestel tegen alle mogelijke gevaren.

Honor is het submerk van Huawei. Hierdoor zou je in eerste instantie een budgetsmartphone verwachten. Maar dat is bij de Huawei Honor 6 Plus alles behalve het geval. Zo moet de 3600 mAh-accu op een volle lading twee dagen mee kunnen gaan. Met het juiste Huawei Honor 6 Plus hoesje zorg je er in elk geval voor dat het toptoestel zo lang mogelijk meegaat. Als je voor een Honor hoesje van B2C Telecom kiest, dan kies je automatisch voor duurzaamheid.

Huawei Honor 6 Plus design hoesje praktisch en veilig

Ook opvallend aan de Huawei Honor 6 Plus zijn de camera’s. Het toestel beschikt over liefst drie camera’s. Beelden worden snel scherp gesteld en foto’s zien er schitterend uit. Zoals je van ons gewend bent, zien ook onze design hoesjes er prachtig uit. Wat dat betreft is dit dus het ideale Huawei Honor 6 Plus hoesje. Als je dierenliefhebber bent, dan is de kans groot dat je kiest voor een Huawei Honor 6 Plus design hoesje. Deze telefoonhoesjes zijn niet alleen mooi. Ze beschikken ook over handige extra functies zoals vakjes voor pasjes en briefgeld.

Met deze Honor 6 Plus hoesjes kun je de portemonnee eigenlijk net zo goed thuislaten. Maar dat zal je waarschijnlijk ook wel doen als je bijvoorbeeld een leuk festival bezoekt. Wist je dat je de foto’s die je daar maakt kunt plaatsen op een smartphone hoesje? Bij B2C Telecom is het mogelijk om zelf een Huawei Honor 6 Plus hoesje te maken. Met onze Phone Case Designer  - een uniek programma, dat we zelf hebben ontwikkeld – kun je zelf foto’s en teksten op een standaard hoesje plaatsen. Dit levert een uniek Huawei Honor 6 Plus hoesje op!

Screenprotector beschermt touchscreen Huawei Honor 6 Plus

Het scherm van de Huawei Honor 6 Plus is een staaltje vakmanschap. Dit verdient de allerbeste bescherming mogelijk. Daarom is het verstandig om behalve een Huawei hoesje ook een Huawei Honor 6 Plus screenprotector te bestellen. De combinatie van deze twee smartphone accessoires maakt van jouw Huawei Honor 6 Plus een toestel waarmee je vooruit kunt!