Huawei Honor 4A telefoonhoesjes

Huawei Honor 4A accessoires

Bescherm Huawei Honor 4a met hoesjes B2C Telecom

Voor een hele leuke prijs heb je met de Huawei Honor 4a een heel goed toestel. Het heeft een 5-inch scherm met een HD-resolutie van 720x1280 pixels, een 1,1 GHz quad-core processor en 2 gigabytes aan werkgeheugen. Als je dit apparaat goed wilt beschermen, kies je voor een Huawei Honor 4a hoesje van B2C telecom. Onze design hoesjes, stand cases, TPU cases en boek- en fliphoesjes hebben bovendien tal van extra functionaliteiten.

De Huawei Honor 4a heeft 8 gigabytes aan interne opslag beschikbaar en bevat een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 2-megapixelcamera voor selfies. Deze hardware wordt aangedreven door Android 5.1 Lollipop met Huawei's Emotion UI. We hebben standaard boekhoesjes die het toestel optimaal beschermen. Deze smartphone hoesjes gebruiken we ook voor het ontwerpen van onze design hoesjes.

Huawei Honor 4a design hoesjes uniek

Onze Huawei Honor 4a design hoesjes zijn uniek. Ze zijn door de grafisch designer van B2C Telecom ontworpen. Hou je niet van prints, dan zou je een TPU case kunnen nemen. Je zou ook zelf een foto op een boekhoesje kunnen zetten. Zelf een hoesje maken wordt steeds populairder. Je maakt zelf een case met onze Phone Case Designer. Zet bijvoorbeeld een foto van een zonnige vakantie of een foto van je favoriete artiest op het telefoonhoesje.

Je kunt zelf foto’s en afbeeldingen zetten op een stand case, TPU hoesje of een boekhoesje. Onze hoesjes beschermen de Huawei Honor 4a op fraaie wijze en zijn op maat gemaakt. Dankzij alle uitsparingen is het toestel zeer makkelijk te bedienen. Stand cases hebben een speciale standaard waarmee filmpjes makkelijk te bekijken zijn. Ook deze Huawei hoesjes zijn soms voorzien van leuke printjes.

Huawei Honor 4a TPU case met screenprotector

Onze TPU cases zijn ietsje kwetsbaarder, omdat ze alleen de achterkant en de zijkanten van de telefoon volledig bedekken. Daarom is een Huawei Honor 4a screenprotector warm aan te bevelen. Hiermee blijft de kwaliteit van het beeldscherm gehandhaafd. Deze Huawei accessoire is zeer makkelijk te bevestigen.

Een TPU case is overigens zeer flexibel en comfortabel. Je hebt altijd zicht op je touchscreen. Mocht het toestel uit de handen vallen, dan zorgen de ophogingen aan de voorkant van het hoesje ervoor dat het scherm de grond niet raakt.    

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken