Huawei Honor 10 telefoonhoesjes

Huawei Honor 10 accessoires

Bescherm je Huawei Honor 10 met een leuk hoesje

De Huawei Honor 10 lijkt wat specificaties betreft grotendeels op die van vlaggenschip Huawei P20, maar is een stuk goedkoper. De Huawei Honor 10 heeft een Kirin 970-processor met een ingebouwde neural processing unit en vier gigbabyte aan werkgeheugen. Dit fraaie toestel kun je het beste beschermen met een leuk Huawei Honor 10 hoesje. Wij bieden verschillende Huawei Honor 10 cases aan, zoals design hoesjes, stand cases, boekhoesjes, fliphoesjes en tpu cases. Ook kun je zelf een uniek Huawei Honor 10 ontwerpen, met eigen foto’s en teksten en bijvoorbeeld een chique logo.

Onze hoesjes zijn fraai, exclusief, goedkoop en praktisch. Met een Huawei Honor 10 hoesje is jouw toestel beschermd tegen krassen, scheuren, barsten en alle andere vormen van schade. Een toestel als de Huawei Honor 10 kan niet zonder een hoesje. De Huawei Honor 10 heeft een 5,84-inch lcd-scherm, dat vrijwel de hele voorkant van de telefoon bedekt. Het scherm heeft een resolutie van 2.280 bij 1.080 pixels. Onze hoesjes zorgen ervoor dat de Huawei Honor 10 beschermd is tegen valschade. Een stand hoesje is multifunctioneel dankzij onder meer de standaard en een TPU case is zeer flexibel dankzij het elastische materiaal.

Ontwerp zelf een uniek Huawei Honor 10 hoesje

We kunnen exclusieve designs zetten op al onze boekhoesjes, stand cases en TPU cases. Onze exclusieve Huawei Honor 10 design hoesjes zijn ontworpen door onze eigen ontwerper en nergens anders te koop. De design hoesjes worden bedrukt in ons eigen magazijn. Je kunt echter ook zelf foto’s, teksten, glossy effecten en patronen op een boekhoesje, TPU hoesje of stand case zetten. Met onze Phone Case Designer ontwerp je zelf in een mum van tijd een uniek Huawei Honor 10 hoesje, met bijvoorbeeld je eigen naam erop in sierletters!

Aan de achterkant heeft de Huawei Honor 10 een dubbele camera. Die beschikt over een 24- en een 16-megapixelsensor. Verder draait het toestel op Android Oreo, met daar Emui 8.1 van Huawei zelf overheen. Om dit toestel in goede conditie te houden, is een handig smartphone hoesje onontbeerlijk. Als je dit niet hebt, kun je tegen onverwachte kosten oplopen. Hier vind je de mooiste en goedkoopste Huawei Honor 10 hoesjes. Een screenprotector is ook een belangrijke Huawei Honor 10 accessoire.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken