Huawei G8 telefoonhoesjes

Huawei G8 accessoires

Bescherm Huawei G8 met leuke hoesjes B2C Telecom

De Huawei G8 is de opvolger van de Huawei Ascend G7 en heeft een hele goede prijs kwaliteit verhouding. De smartphone heeft een 5,5 inch Full HD LCD-scherm en een 1,5 GHz octa-core processor met 2 of 3 GB werkgeheugen. Ben je op zoek naar een leuk Huawei G8 hoesje? Koop dan een design hoesje, TPU case, stand case of boekhoesje bij B2C Telecom. Je kunt ook zelf een uniek Huawei G8 hoesje ontwerpen, met eigen teksten en foto’s. 

De Huawei G8 loopt op Android 5.1 Lollipop met Huawei's eigen EmotionUI. Verder beschikt de telefoon over een volledig aluminium unibody-behuizing met vingerafdrukscanner. Deze middenklasser bescherm je natuurlijk met een goedkoop hoesje. Onze telefoonhoesjes komen in allerlei vormen, soorten en maten. Met de 13 megapixel-camera aan de achterkant en de voorkant kun je mooie foto’s maken. Die foto’s kun je gebruiken bij het zelf ontwerpen van een Huawei G8 hoesje. De smartphone hoesjes van B2C Telecom en de Huawei G8 vormen een prima match. Kijk maar eens naar een design hoesje. Deze zijn zeer exclusief en op maat gemaakt voor jouw Huawei. 

Huawei G8 design hoesjes hebben unieke prints 

De design hoesjes maken jouw smartphone zeer opvallend. Deze Huawei hoesjes zijn gemaakt van TPU en PU-leer. De kans op valschade is met deze smartphone cases nihil. De designs, die gemaakt zijn in verschillende thema’s, staan op boekhoesjes, TPU hoesjes en stand cases. Het is aan jou om te bepalen welk hoesje het best bij je past. Alle Huawei G8 hoesjes beschikken over voldoende uitsparingen. In boekhoesjes en stand cases kun je pasjes en briefgeld opbergen.

Ontwerp je eigen Huawei G8 hoesje

Je kunt ook zelf een uniek Huawei G8 hoesje maken. De print kun je op een boekhoesje of een TPU hoesje zetten. Bij onze TPU hoesjes kun je het beste een screenprotector bestellen. Het scherm van de Huawei G8 ligt voor een groot deel vrij met een TPU case. Ontwerp zelf bijvoorbeeld een leuk Huawei hoesje met foto’s van je sportheld of popidool. Met het grootste gemak zet je maximaal 10 afbeeldingen op het hoesje. De foto’s zijn te uploaden vanuit social media.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken